Törölték a mindenki életét megkönnyítő Facebook-oldalt!

Tibi atya

Egy picit hagyd abba, amivel épp foglalkozol, tegyél le mindent, ami a kezedben van, felejtsd el a rákos gyerekeket, a megégetett kutyákat, és gondolkodj el a legmegrázóbb dolgon, amit ma olvasni fogsz: A "Minden nap ugyanaz a kép Zámbó Árpyról" facebook-oldalt végleg törölték.

A vízbe fojtottak néma sikolyával tűnt el. Nem hallottuk, ahogy a jelentést követően megérkezett a fekete autó, nem hallottuk a csengőt, nem hallottuk, ahogy nyom nélkül elhurcolják - ki tudja hová. Mintha soha nem is létezett volna. Nem csak a jelentő személye ismeretlen, de most már az is, akit jelentettek. Hiába vallatod a keresőt: nem tudja többé, kit jelöl ez a név. Talán neked sem kéne többé keresned.

Mi, domesztikált trollok, politikai korrektségre nevelt szabadszájúak, az ostorjátékra rózsaszín tütüben táncoló oroszlánok, egykori önmagunk maradékai emlékezni fogunk az oldalra, ami minden nap ugyanazt a képet mutatta meg nekünk Zámbó Árpyról. A nehéz időkben egyedül Árpy ad nekünk erőt, aki barázdált homlokával és acélos tekintetével ma is ugyanolyan elszántan szívja cigarettáját, mint amikor az oldal még létezett. A kockás öltönyre hulló rakoncátlan fürtök tündökölnek tovább, ha nincs is többé, aki minden nap megénekli őket.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/56012/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?