Megsemmisítettem a kormánytrollt, a lakájmédia bosszút áll

Tibi atya

Az alábbi szöveg kizárólag az én álláspontomat tükrözi, nem a blogstar szerkesztőségét. A bejegyzés létrejöttét követően e-mailen jelezték, hogy ők ezt a vitát a részükről lezártnak tekintik.

Történt a napokban, hogy a 888 nevű szennyportál egyik gerinctelen firkásza, a gazdái által ráaggatott identitást használó, magát csak Megadja 888-nak hívó Megadja Gábor, Konok Péteren gúnyolódott, aki a HírTv beszántása után közösségi adományokat kért amíg új munkahelyt talál. Aljas, cinikus, gyáva féregnek neveztem a bértollnokot, amiért a hatalom ánuszából kikandikálva gúnyolódik olyan embereken, akiknek – ha a világnézetével nem is értek egyet – a közéleti munkássága mindenképp sokkal értékesebb, mint azoké, akik tízből tízszer és százból százszor csaholnak a kritika minimális igénye nélkül a központi akarat szerint – ez utóbbi ugyanis még csak újságírásnak sem nevezhető. Nem telt bele sok idő, és a kormányszócsövek karöltve álltak neki gyalázni az alábbi „érvek” mentén:

Az EchoTv-n mindig akadnak igaz keresztyének, akik bátran védelmezik a hozzám hasonlóktól a keresztyén kultúrát, de kizárólag akkor, ha az egyik propagandatestvérüket kritizálom, addig ugyanis nem zavarja őket. Ilyenkor halált megvető bátorsággal hagyják el az adóforintjaimon kipárnázott szerkesztőségeket, hogy a fenti közéleti műsorban, ahol minden álláspont elhangzik (mármint minden, ami az övékkel egybevág), bemutathassák, mekkora lovagjai ők a kultúrának. Ha véges a toleranciád a belterjes műsorokra, ne nézd tovább 10 percnél!

Most, hogy a 888-tól az EchoTV-ig, a huszadrangú seggnyaló Kobza Miklóstól az elsőosztályú seggnyaló G. Fodor Gáborig mindenki demonstrálta, mekkora keresztény, én meg mennyire nem, szeretném, ha arról is beszélnénk, amit némi médiafölénnyel sikeresen széttrollkodtak:

Valóban keresztény cselekedet kinevetni és megalázni a koldust? 

Még egyszer: nem a koldulás mellett foglalok állást. Egyszerűen csak felteszem a kérdést, mennyire kell mélyen lakni a hatalom végbelében ahhoz, hogy ne legyen térereje többé semmilyen szégyenérzetnek? Egyszerre kereszténynek nevezni magad és kiröhögni a koldust nem a legcinikusabb képmutatás? És miféle keresztényidentitás az, ami már nem is a középkorba, hanem a Krisztus előtti premodern időkbe tekint vissza, és irgalom helyett azt mondja, jaj a legyőzötteknek? – szerintem nemhogy semmilyen, hanem egyenesen annyira álságos, hogy ezért maga Jézus Krisztus is korbácsot fonna a kötélből, és kiverné őket a templomából. Ne feledjük, Krisztus megbocsátott a paráznának, a tévelygőnek, még azoknak a gyilkosoknak is, akik a keresztjére szögelték és kigúnyolták, de sosem állhatta azokat, akik a hitükkel úgy kufárkodtak, ahogy a kormánymédia azt napról napra teszi.

Félnek az érdemi vitától is – nem vállalják az élő podcastot

Megadja Gábor minden érvemre a következővel tudott csak előrukkolni: vállald az arcodat, vagy szar vagy. Értsük jól: mit számítanak az érvek, ha van egy arc is, amit lehet gyalázni! – ez rövid és lájkoljató, épp mintha ismét Schobert Norbival, vagy bármelyik bulvársarlatánnal vitatkoznék. Nos, amíg nekem arcom nincs, érveim igen, nekik érveik nincsenek, csak arcuk – az viszont csak addig akkora, amíg a gazdáik vannak hatalmon, és megéri.

Nem hiszek a széfszpészben, nem hiszek a demonstratív sértődésekkel élő hópihe generációban (akkor sem, ha nem a dzsendörje, hanem a kétes kereszténysége okán picsog), de mivel nem hiszek a propagandacélokkal félremagyarázott, vágott anyagokban sem, ezért felajánlottam Megadja 888-nak egy élő podcast-vitát. Ez a formátum azért jó, mert bár az arcunk nem látszik közben, letisztult, érvekre épül, és sokkal nehezebb úgy megvágni, hogy az így kivonatolt propagandaanyaggal hazug módon indulatokat gerjeszthessünk. Nem véletlenül ez volt az egyik legnépszerűbb közege a CNN-médiaterrorban feltörekvő angolszász konzervatív értelmiségnek sem. Felejtsük el azt a hazugságot is, hogy a felelősséget akarom megúszni, mert egyetlen perc kideríteni, kik a valódi személyek mögöttem, ráadásul a teljes vállalkozásomat azok a (köz)szolgák felügyelik és ellenőrzik, akik Megadja gazdáitól kapják a fizetésüket. Ennek a vitának csak számomra van valódi tétje, számukra nincs.

Megadja 888 ennek ellenére is menekül

Többízben felajánlottam azt is, hogy ha egyedül nem mer jönni, hozza magával azokat az EchoTv-s kispajtásait is, akikkel együtt olyan belterjes gyalázkodásokat rendeznek adásról adásra, amire még a legalávalóbb Heti Hetesben sem volt példa. Hozza a gyerekekkel keménykedő Velkovics Vilmost, vagy hozza Kobza Miklóst, aki volt már Orbán közösségi médiása, volt már MTVA sajtófőnök és rendre veszti el a pereket, amiket a hazug karrierjét feltárók ellen indít. Mit bánom én, csak jöjjenek vitatkozni – mert én szeretném megteremteni ingyen és bérmentve azt a közszolgálatiságot, amit ők a hozzám hasonló kisvállalkozásokról lenyúzott adómilliárdokból sem hajlandók.

Mindaddig, amíg Megadja és gyáva trollkollégái ennek nem tesznek eleget, kénytelen vagyok felfüggeszteni megszokott közéleti tevékenységemet, kénytelen vagyok a posztmodern baloldal, Szabó Péter és a többi szélhámos helyett azokkal a harmadosztályú tollnokokkal foglalkozni, akik a piacon sosem élnének meg, a puszta gerinctelen szolgatempójukkal és a hatalom háta mögül rázott öklükkel mégis hónapról hónapra tömhetik degeszre a zsebeiket. Róluk indított bejegyzéssorozatom címe: „Zsékategóriás médiaférgek a NER szolgálatában” lesz.

Remélem, továbbra is folytatják a gyalázásomat, az érveim széttrollkodását, ugyanis az EchoTv politikai hulladékai amekkora seggnyalók, akkora hülyék is: jó reklámot csinálnak annak az ellenvéleménynek, ami név szerint, közéleti hivatkozásokkal mutatja be, kicsodák is lapulnak valójában a szemforgató keresztény álarcok mögött.

Várva a további vitákat, maradok a seggszagú nyelvetek iránti legőszintébb undorral:

Tibi atya

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/57597/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?