Vitafelhívás az adóforintjainkon hazudozó Megadja Gábornak!

Tibi atya

Lassan egy hete nyivákol már a komplett kormánypárti média az SzDSz sötét éveit megszégyenítő sivalkodás közepette, amiért a Konok Péteren röhögő Megadját oda küldtem, ahová szerintem való. Valamennyi kormányközeli médium az EchoTV-től a 888-ig gyaláz és hazudozik rólam, Megadja Gábor pedig a becsületre hivatkozva teátrálisan nem áll ki velem vitatkozni, amiért azt nem videó, hanem podcast-formátumban vagyok hajlandó vállalni. Mivel minden érvet szisztematikusan söpörnek le azzal, hogy vállaljam az arcom, úgy érzem, ideje tenni egy lépést hátra, és szélesebb perspektívából megtekinteni azt a diskurzusnak nem nevezhető szardobálást, amit a propagandamédia trolljai rendeztek az adóforintjainkból. Nézzük, pontokba szedve, hogyan mondanak ellent maguknak!

  • Kobza Miklós, egykori MTVA sajtófőnök (és Orbán Viktor közösségi médiakezelője) az EchoTV-n kérte ki magának, hogy az Index a posztom alatti kommentjeiről cikkezik, majd pár nap múlva Pozsonyi Ádám a 888-on összegyűjtötte Megadja egy posztja alól a kommentjeimet, megírta, hogy háború van, és azt, hogy háborúban a belső ellenséget, vagyis az egyet nem értőket ki kell végezni. Ehhez a ponthoz annyit hozzá kell tennem, hogy Kobza Miklós kommentjét is csak azért osztotta meg az Index, mert a gyalázkodás közben itt szólta el magát, hogy már nem ő az MTVA sajtófőnöke (ennek a tájékoztatási kötelezettségnek korábban nem volt hajlandó eleget tenni az Index felé, így ő az első ex-MTVA sajtófőnök a történelem során, aki a titkolózás után egy Tibi atya-kommentben bukott le - ehhez ezúton is gratulálunk)
  • "Szardarab" és "Pocsolyatestű, szénhidrátzabáló sejthalmaz" néven szólítják azokat, akik vitába szállnak velük, majd utána van képük arról beszélni, hogy itt bárkinek is a hangvétele szemtelen
  • Az EchoTv „Keménymag” című műsorának az a védjegye, hogy szabadszájjal és politikai korrektségtől mentesen beszélnek közéleti kérdésekről (igaz, csak egyetlen álláspontot képviselve). Ott vagány dolog bazmegolni, libsizni és buzizni, de amikor én trágárkodok, a Demokrata pirossal emeli ki a csúnya szavakat, és azon szörnyülködik, micsoda alpári stílusban írok
  • A 888 először leírja, hogy arctalanul dolgozom, majd ugyanabban a cikkben bemutat egy videót, amin az egyik szerkesztőm arccal nyilatkozik
  • Kikérték maguknak a személyeskedést (noha kifejezetten a közéleti tevékenységükre korlátoztam a kritikámat), majd folyamatosan cikkeket jelentettek meg, amiben a mögöttem álló személyek kilétét követelték olyan alpári módon, amitől a Demokrata szerkesztősége demonstratíve kapna szélhűdést, ha én csinálnám
  • Szerintük egy alpári oldalnak nem szabad politizálnia. Igaz, az elmúlt hat évben nem panaszkodtak, csak amikor őket kritizáltam (akkor viszont hirtelen még az addig szardarabozó Kobza Miklós is sértődött és önérzetes keresztény lett, én pedig mindjárt a nemzet komplett alkoholfogyasztásáért felelek)

A trükk nem bonyolult: egyikük lefektet egy erkölcsi alapvetést, és szépen széttárja a karját, hogy kérem, ez így becsületes, ezt én sem csinálom, velem se tessék megtenni! Majd a másik megcsinálja helyette veled. Ez a leosztás azért jó, mert a csapatmunkának köszönhetően sosem kell egyéni felelősséggel szembenézniük. Így a vita és a verseny etikai normái csak téged kötnek, aki egyedül vagy, őket nem – a kezét pedig mindegyik moshatja külön-külön, mert a szemét médiagyakorlatokat taktikusan kiszervezik egymás közt. És még van képük azon szörnyülködni, hogy a vita kiegyenlítetlen, mert nem ismerik az arcom!

Pedig hát nem gyönyörű?

Épp ettől lesz kiegyenlített: mindketten annyit kritizálhatunk a másik félből, amennyit az a nyilvánosságban képvisel, teljesen kizárva a bulvárt, és a lehetőségét is, hogy bevett gyakorlatuk szerint úgy próbáljanak megtörni, hogy rászállnak a magánéletemre vagy a hozzátartozóimra (erre most kivételesen nincs hivatkozás, de csak azért nincs, mert annyi ilyen történt, hogy külön cikk kéne hozzá). Elismerem, Megadjának frusztráló lehet olyan közéleti taslikat kapni, amikre szívesen indíttatná a riposzttal a magánéleti ellenhorgot, de ha Megadjának valóban a vitás kérdések tisztázása a fontos, és nem a személyem megosztott felelősségű gyalázása, akkor ilyesmire nincs szüksége – az arcom pedig éppen annyira releváns információ számára, mint az édesanyám neve vagy a vércsoportom.

  • Megadja Gábor egyébként érzi, hogy hazudnia kell, mert más fogást nem talál rajtam. Mégis miféle újságírói gyakorlat, hogy hivatkozás nélkül leírja, a Jobbikot és Vona Gábort támogatom? Amikor ezt az ordas hazugságot megcáfolom, bár nem vagyok hírportál, hivatkozom a forrásokat is. Egy magát hírportálnak nevező szennylapnak is ez volna a minimum.
  • A Demokrata még azt a hazugságot is lehozta, hogy a Fidesz szavazóit gyaláztam, holott határozottan kiálltam azért, hogy a kampányok során senki ne gyalázzon szavazókat, mert összegyűjteni 50 primitív állatot, és feltenni a Youtube-ra, hogy ilyen az átlag Fidesz-szavazó, a leggusztustalanabb manipuláció (egyébként agyonhallgatják, hogy ez ellen korábban a Megadja által kigúnyolt Konok Péter is kiállt - így ugyanis kevésbé lenne éle a gyűlöletkeltésnek).
  • Próbálkoztak azzal is, hogy a balliberális médiában vagyok menő, ez azonban a rengeteg gender- és feminizmus-kritikus cikkem után már tényleg annyira banális hazugság, hogy a saját kommentelőiknek is sok volt

Gábor!

Én még sosem csináltam olyat, hogy valakit a magánéletén keresztül gyaláztam, és lehet, hogy tévedtem, de nettó hazugságot sem írtam senkiről (ha elbasztam valamit, utána nyilvánosan bocsánatot kértem érte – erre volt már példa)! Olyat sem csináltam, hogy amikor valakit az utcán zaklattak a véleménye miatt, akkor úgy mutogattam az arról készült felvételt, hogy a bűnelkövető hangját eltorzítottam, miközben azon örömködtem, hogy tulajdonképpen megérdemelte, mert aki pofázik, ne csodálkozzon. Ha az én táboromból bárki zaklatna téged a magánéletedben (arra hivatkozva, amit én írtam), és a tudomásomra jutna, Gábor, az első dolgom lenne megírni az esetet, kiszolgáltatni minden rendelkezésemre álló információt a rendőrségnek (mondjuk, ha veled csinálná valaki, a TEK rúgná rá az ajtót mielőtt megtehetném). Óva intenék mindenkit ettől a bestiális, és demokráciákra egyáltalán nem jellemző magatartástól! Ti ehelyett az adóforintjaimon emelitek piedesztálra azt a törvénysértő disznót, aki így cselekszik!

Gábor, az ultimátumaidat az arcomat illetően kénytelen vagyok visszautasítani, mert a (hivatkozással) felsorolt hazugságaitok, csúsztatásaitok és kettős mércéitek függvényében nem tudom elhinni, hogy ez számodra becsületkérdés volna - a becsület ugyanis nem az arc felvállalásánál kezdődik, hanem az igazmondásnál. Semmi más célod nincs az arcom közzétételével, mint a fent említett torz közéleti gyakorlataitoknak új alanyt biztosítani. Ehhez nem vagyok hajlandó asszisztálni! – ahogy az évek alatt a személyes rajongatásomat sem tettem lehetővé az oldalon, ezt sem fogom. Hagyjuk azt a hazugságot is, hogy a felelősséget kerülöm: te is pontosan tudod, hogy minden vállalkozásomat olyan hatóságok ellenőrzik, akiknek a gazdáid teljhatalmú urai. Sokkal durvább a felelősségem, ha Tibi atyaként kritizállak, mintha magánszemélyként.

A podcast-ajánlatom továbbra is áll, és nem is csak egy felvételre!

Javaslom, hogy hozzunk létre egy közös, független Youtube-csatornát, csináljunk sorozatot, és igazságosan osszuk fel az adásokat! Egy résznek te találod ki a tematikáját, egy résznek én, és nincs mellébeszélés, abban az adásban másról nem lesz szó! Kereszténygyalázás? Alkoholpropaganda? A züllés támogatása? Arctalanság? Politikát sem kímélő közéleti témák mindennek dacára? – kezdheted te a témamegjelölést, nálam nincs PC, minden kérdésedre hajlandó vagyok válaszolni - még azokra a személyesekre is, amik szorosan kötődnek ezekhez a témákhoz. Ami a kiegyensúlyozottságot illeti, hajlandó vagyok lemondani róla a javadra: jöhettek többen is!

Remélem, te is hajlandó vagy ugyanerre, mert őszintén mondom, a balliberális média és a posztmodern baloldal következetes kritikái után belecsapnék a lecsóba, és szívesen vitatkoznék kormánypártival is! Szerintem tiszteljük meg a Fidesz-szavazókat is azzal, hogy ezeket a parázsvitákat nem spóroljuk meg tőlük, illetve nem hivatkozás nélküli hazugságokra építjük! Mutasd meg, Gábor, hogy jobb vagy a balliberális elitnél, és te ezt is vállalod! Teremtsünk egy Youtube-csatornányi valódi közszolgálatiságot!

Őszinte várakozással a további személyes viták reményében:

Tibi atya

(Ui.: mivel hazugságokkal és érvtelen gyalázkodással vitatkozni éppen annyi értelme van, mint galambbal sakkozni, érdemi válasz hiányában több posztotokra nem reagálok, inkább visszatérek eredeti koncepciómhoz, és a nyilvánosságban elérhető adatokból írom rólatok a portréimat éppen úgy, mint a közélet többi szélhámosáról Szabó Pétertől Marozsák Szabolcsig)

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/57849/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?