Lehet, hogy ez az év legundorítóbb lakáshirdetése?

Tibi atya

Az alábbi lakásra a Duna House hirdetései között lettünk figyelmesek. Ablaka nincs, tizenkét négyzetméter, felújításra szorul, és most csak potom tizenhatmilláért vesztegetik! Semmiképp sem szeretném, hogy annak, akinek a nagyapját elvitte a (valószínűleg ebben a lyukban összeszedett) tüdőgümőkór, a nyakán maradjon! Úgy gondoltam, írok egy pár sort, hátha vevőre talál!

Utálja, hogy a napfény behatol otthonába? Elege van már abból, hogy kapcsolata van a világgal? Ne menjen tovább, a Duna House ingatlaniroda ajánlata éppen Önnek szól! A századfordulón épített, eredetileg közös illemhelyként szolgáló kis helyiség tökéletes választás azok számára, akik mindig is arról álmodtak, hogy egy nap majd húsz centire hajthatják álomra a fejüket onnan, ahová szarnak. A lakás ablaktól mentes, egyetlen ajtaja egy gyönyörűen felújított udvarra néz, ami egyszerre fosztja meg tulajdonosát valamennyi természetes ingertől, és állít kontrasztot az elbaszott életének, ami egy ilyen bűzös, penészes kis odúba vezetett. Adottságai alkalmassá teszik a guantanamoi sötétzárkákról készített alacsony költségvetésű dokumentumfilmek forgatására, Harry Potter életének felelevenítésére (Roxfort előttről, mikor még a lépcső alatti gardróbban lakott), herointanya kialakítására, illetve barlangi mentéseket végrehajtó katasztrófavédelmi alpinisták klausztrofóbiaszimulációs gyakorlatára

A három négyzetméteres vizesblokk igény szerint berendezhető, ami azt jelenti, hogy a mosógép-zuhanyzó-wc-hármasból igény szerint kettő be is fér. A világításért jelenleg egyetlen villanykörte felel, a fűtés kialakításra vár, de a parketta magas hőfokon és fényes lánggal égő faanyaga mindkét célnak megfelel, ráadásul benne van az árban. Tizenhat millióért ezt szinte ingyen adják, van olyan vállalkozó, aki ennyiért öt méter autópályát sem készít el miután behúzta a tendert - és az autópályán ugye lakni sem lehet. Rovarirtás tavaly volt, már csak Ouija-táblát érdemes hozni, ha az ember kapcsolatba szeretne lépni az előző tulajokkal, akik itt vághatták fel az ereiket.

Szeretne eltölteni egy éjszakát a tököli börtönben? Mindig is izgatta, milyen érzés vágóállatnak lenni egy belvárosi lakás fürdőszobájában? Elsőosztályú helyszínt keres egy kézi kamerás büntetőpornóhoz? - akkor ezt a lakást éppen Önnek ajánljuk! Ha máris kedvet kapott a vásárláshoz, ide kattintva kapcsolatba léphet a Duna House munkatársával!


https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/58128/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?