3 dolog, amiből biztosan kiderül, hogy szexista vagy!!

Tibi atya

A szexizmus napjainkban fertőzésként lepi el még a legfejlettebb nyugati társadalmakat is, aminek csak a feminizmus és a gendermozgalmak állhatják útját. Az utóbbi időben úgy érzem, aránytalanul sokat kritizáltam őket, és megvallom, hibáztam. Tudom, egy hozzám hasonló fallokrata disznónak nem jár búcsúcédula, mégis szeretném megváltani jegyemet a genderpokol egy hűvösebb bugyrába. Talán van visszaút. Úgy döntöttem, segítek tévelygő embertársaimnak felhívni a figyelmet azokra a tulajdonságokra, amikről esetleg nem is tudunk, de szexistává tesznek minket. Erről készítettem most rövid listát. Kérlek, hogy ha bármelyik alább felsorolt állítás igaz rád, haladéktalanul próbálj tenni ellene!

1) Farkad van

Lehet, hogy neked ez nem tűnik fel, de vannak, akiket ez nagyon irritál. Próbálj leszokni róla! Senki nem mondja, hogy távolítsd el sebészi úton (a feminizmus elítéli az erőszakot), elég, ha követed Shcilling Árpád vagy Tamás Gáspár Miklós példáját, és nyilvánosan bocsánatot kérsz érte. Ha szégyelled magad, már jó úton jársz, ez az első lépés!

2) Pénzt keresel

Ha az első pont nem érvényes rád, akkor ez a pont sem neked szól. Ha viszont igen, akkor gratulálunk, te macsó disznó, a hozzád hasonlók járulnak hozzá a leginkább a nőkkel szembeni negatív diszkriminációhoz. Igen, személy szerint te vagy az, aki ezzel az undorító gyakorlattal erőforrásokat vonsz el a női nemtől, miközben a patriarchátusnak termelsz tőkét. Legközelebb, ha fizetést kapsz, ne fogadd el, ha előléptetnének tiltakozz! Egyiket sem érdemled meg! Amíg egyetlen nő is van, aki kevesebbet keres, vagy alacsonyabb hatalmi pozícióban van, mint a társadalom "Y" kromoszómán korcsosult elnyomói, addig ezek a privilégiumok neked sem járnak!

3) Ismerkedsz

Ezzel az elnyomó gyakorlattal te is legitimálod a férfitársadalom által ránk erőszakolt reprodukciós hierarchiát. Tudományos kutatásokkal tudjuk alátámasztani, hogy a férfi ismerkedési gyakorlatok macsók, erőszakosak, diszkriminatívak és nem tartják tiszteletben az alapvető normákat sem (ezeket le sem írjuk külön, aki nem tudja őket, szégyellje magát). Szerinted igazságos, hogy te csak úgy ismerkedsz? Hogy szexuális alapon rangsorokat hozol létre a fejedben, és mindenkit, akivel nem ismerkedsz, negatívan diszkriminálsz? Belegondoltál, milyen érzés lehet ez azoknak, akik (az igazságosságot nélkülöző és visszataszítóan önkényes) reprodukciós hierarchiád miatt kirekesztésre kerülnek? Tisztázzunk valamit: neked. Nincs. Jogod. Ismerkedni. Nincs. jogod. Hátrányosan. Megkülönböztetni. Ez nem vélemény. Ez alapvető norma, amit ha elutasítasz, magát az emberi létet utasítod el. Mint a nácik.

Szeretnék megkérni minden embert, aki a fent felsoroltak közül bármelyikben is részt vesz, azonnal hagyja abba, hacsak nem akarja, hogy ha újranyitnak a koncentrációs táborok, az az ő lelkén is száradjon! Ezek emberi minimumok, és ha egy kutyának meg lehet tanítani, hogy viselkedjen, talán neked is menni fog!

Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/60529/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?