A Kőbányai Szopófantom tarthatja az idei Pride nyitóbeszédét

Tibi atya

A szexuális kisebbségek mellett idén a hajléktalanok iránti feltétlen odaadást is szeretné zászlajára tűzni az Amnesty International által kivitelezett humbákföldi Pride-eseménysorozat. Az egyenlőbb társadalomért kiálló civilszervezet szerint tarthatatlan, hogy a hajléktalanokat normák követésére szeretné kötelezni a magyar kormány, tekintve, hogy a normák számos tudományos kutatás szerint a patriarchális értékhierarchiára épülő társadalmi konstruktumok, amik kizárólag a zsidó-keresztény kultúra fehér, ciszhetero férfijainak kiváltságait konzerválják.

Elítéljük, hogy a magyar kormány minden eszközzel ellehetetleníti az utcán élő férfiak között létrejövő nyilvános, konszenzuális orális közösülést! Az emberi méltóságot ilyen hatásfokkal csak a legsötétebb diktatúrákban tiporhatják!

– vélekedik Pimpósi Béláné Tarjagos Béla, a humbákföldi genderfluid-közösség titkára.

A nonbináris identitásért kiálló szervezet szerint az idei rendezvényen olyan felszólalókra van szükség, akik hitelesen képviselik a társadalom valamennyi elnyomott csoportját, és valóban tesznek is értük.

A Kőbányai Szopófantom a legjobb, aki szóba jöhet. A magyar rendőrök követhetnék a példáját a durva intézkedések helyett, de ha egy kicsit magunkba nézünk, mindannyiunknak van mit tanulni tőle az elfogadásról. Kirekesztés helyett önzetlen odaadást és szeretet tanúsítani a legelesettebbek iránt - ez a valódi emberség!

– teszi hozzá.

Mindenkit arra bátorítanak, hogy ne féljen leszopni egy hajléktalant, hiszen az ilyen vágyak nem csak abszolút elfogadhatók, de elidegeníthetetlen jogunk is teljességükben megélni őket. Frissen induló közösségi finanszírozású Youtube-csatornáikon rövid videókban tartanak oktatást a helyes technikáról, és szolidaritásukat fejezik ki azokkal a szerencsétlenekkel, akiket nem fognak többé az utcán álmukban lepippantani.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/62410/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?