Luxus Vivien nem érti, hogy akit otthon vernek, miért nem megy inkább a híd alá

Tibi atya

Ha a Sátán az Instagramon öltene testet, éppen olyan hanyag megvetéssel préselne ki lájkot mások nyomorából, mint Vasvári Vivien a családon belüli erőszak áldozataiból. A Feleségek Luxuskivitelben riherongyos médianémbere (és ha letörik a kezem, akkor sem írom, hogy sztárja) olyasmit lépett, amit soha, de soha nem gondoltam volna, hogy bárkinek is lesz gyomra: ötvözte a feminizmust Szabó Péterrel, hogy néhány motivációs féligazsággal vethesse meg azokat, akiknek a Balaton Sound VIP-páholya és a kokain helyett csak családon belüli erőszak jutott.


A bejegyzést később átírta, és a Nők a Nőkért Egyesületet hirdette, meg azokat gyalázta, akik kritizálták és "nem értették meg"

Egy nő mindig erősebb, mindenben mint egy férfi! Sokkal több mindent csinálunk mi nők-anyukák mint a férfiak, és sokkal de sokkal több terhet is elbírunk, mint ők! Itt csak akarás kérdése van! Akarom, hogy ne legyek megütve és ne legyen bántalmazva a gyerekem vagy igen? (…) Higyjétek el,  tudom miről írok, Ha a híd alá is kerültem volna, vagy kerülnék se maradnék olyan ember mellett a jövőben sem, aki vagy engem vagy a gyermekeimet lelkileg vagy testileg bántana!

– írja.


A képen Luxus Vivien látható, amint épp nem érti, hogy akiknek nem jó otthon, miért nem mennek a híd alá (forrás:https://www.instagram.com/vasvarivivien/)

Kedves Vivien!

Azért nem érted, miért nem hagyják el a bántalmazottak a bántalmazóikat, mert az arcodra a kék foltokat nem a szüleid tették gyermekkorodban, hanem a sminkesed, és mert neked még ezt a hazugságot is van kinek elmesélned (meg pofád is odabaszni a fotós nevét is, akit aktuálisan promózol), nem pedig némán és segítség nélkül szenveded el.

Tudod, a bántalmazott gyermekek traumái több szempontból súlyosabbak, mint azokéi, akik egyenesen Auschwitz legsötétebb bugyraiból jöttek vissza. Míg egy haláltáborban a legkilátástalanabb helyzetben is van szövetségese az embernek, a saját gyerekszobájában szinte soha nincsen lágertársa: bármit is kap, egyedül kapja. De nem ez a legrosszabb. A munkaszolgálatosoknak a koponyájuk párezer köbcentije még mindig a rendelkezésükre állt, és legalább ott gyűlölhették némán és titokban a kínzóikat. Egy gyermeknek ennyi sem jár: természeténél fogva kell szeretnie azokat, akik verik, mert másra még nem képes. Amikor az hasít szíjat a hátából, akinek törődésre és bizalomra kéne tanítania, nincs olyan puha kis szeretetzug a tudatában, ahová össze tudna kuporodni, mert az ütések súlya alatt az is köré horpad, ő pedig beszorul. Innen nincs menekvés. Élnie persze ebben a - még mindig szeretet névre hallgató - torz kis odúban is kell. Itt nő fel, azazhogy próbál, mert a héj, amit rákalapáltak, és ami az ütések alatt az évek során edzett acéllá keményedik, nem engedi őt felnőni, csak kitölteni a rendelkezésre álló piciny teret, és még jobban belefeszülni.

Az ilyen gyermekek alig várják, hogy végre otthagyhassák az otthont, és amikor elérik a nagykorúságot (vagy akár már előtte), a legjobb esetben is oda menekülnek, ahol a szüleik nem tudnak többé utánuk nyúlni: el a picsába egy párkapcsolatba. De képzeld, Vivien, a páncél marad, azt nem tudják csak úgy levetni, ahogy te a sminket. Az ütések tompán puffannak rajta, rutinszerűvé válnak, az új héj a test, csak amolyan személytelenül, nem a „testem” vagy bárki „teste”, csak simán a test. A verés sem olyan szörnyű így, olyan, mintha valaki mással történne, és egyébként sem fordul elő gyakran, de ha előfordul is, mindig bocsánatot kér, és hát valljuk be, azért volt már rosszabb is, egyébként ma is olyan kedves volt.

Aztán megszületnek a gyerekek. Ahogy a problémák sokasodnak, a pofonok is, és nem csak a fizikai, a lelki pofonok is. Idővel a héjba zárt élő szövet megkeseredik és rothadni kezd. Az idegei recsegnek és szakadnak, visszaütni nem tud, de azt pontosan tudja, hol a leggyengébbek a szálak, és félszavakkal, de akár még szavak nélkül is képes odavágni, ahol másoknak is szakad. A társnak, a gyereknek, a kollégának, mindenkinek. Mindenki üti, és nem érti, miért, de ha ütik, hát jól megtanulta állni a pofonokat, és ő is üt.

Hatvan éves. Egy ideje nem kell már minden karácsonykor telefonálnia a szüleinek, meghaltak. Most neki pittyent minden évben ugyanekkor két szót az a kurva kölök, akit hiába etetett és öltöztetett, mert baszik felemelni a seggét és legalább erre a pár napra hazajönni Bristolból. Ott rohadjon meg ő is, meg ez az egész geci világ is.

Így történik meg vele a saját élete.

Hidd el, Vivien, ebből a héjból nincs valódi kiút terápia nélkül, hiába frusztrálod pokolba a követőidet néhány szabó péteres „csak akarni kell és menni fog” jellegű bullshittel. Ebben a héjban a nők éppen olyan gyengék, mint a férfiak.

Amikor a feministák és a Nők a Nőkért Egyesület (NANE) bántalmazott nőket toboroznak, hogy az Isztambuli Szerződés zászlaját lengetve bosszúhadjáratra vezényeljék őket, valami zsigeri megvetés lesz úrrá rajtam, mert szent meggyőződésem, hogy ennél aljadékabb eszköze már a posztmodern baloldali politikai propagandának sincs. Erre jössz te, és egy fogfehérítés meg egy lézeres diódás szőrtelenítés promója között még csak ennyit sem, még csak egy kurva politikai célt sem rendelsz alá ennek az emberalatti hergelésnek - öncélúan, kizárólag a lájkokért csinálod!

Teszed mindezt úgy, hogy közben a feministák minden aljas és hazug sztereotípiáját engedelmesen harsogod, hiszen a bántalmazók csakis férfiak, a bántalmazottak csakis nők lehetnek, a megoldás pedig a NANE (ezt azért írom, mert a gerinced volt olyan puha, hogy fogtad magad, és ahelyett, hogy bocsánatot kértél volna, átírtad a posztot, hogy a NANE-t hirdethesd, és teli szájjal szidj mindenkit, aki "nem értette meg a posztod")

A fenti videón egy Wowfixit reklámban a családon belüli erőszakot elítélő Vivien épp a néger szeretője cuccait zúzza porrá, veri szét kalapáccsal a kocsiját, majd végül üti meg magát a srácot is. És hogy miért? Mert miután az a pultnál eljegyezte, keféltek és kémkedett a telefonján, rájött, hogy más nőkkel is ezt teszi. Igen, ez a Vasvári Vivien ugyanaz, aki zúzódásokat sminkeltet az arcára, hogy elítélje a párkapcsolati erőszakot. A reklám persze arra koncentrál, ami igazán fontos: a telefon és a laptop kijelzője továbbra is karcmentes.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy Vasvári Vivien emberalatti indulatszítására tényekkel is reagáljak!

A családon belüli erőszak gyermekáldozatai között szignifikánsan magasabb a fiúk száma, a segítségkérési hajlandóság ennek ellenére a férfiak között alacsonyabb. A fizikai bántalmazásuk társadalmilag kevésbé tabusított, és gyakrabban válnak halálos áldozatokká is. Ez persze nem jelenti, hogy ne kéne foglalkoznunk a nők elleni erőszakkal, csak ne az ostoba és fekete-fehér feminista narratívák, és még kevésbé a férfiakat diszkrimináló NANE-protokoll, vagy az Isztambuli egyezmény szellemében!

Mire ezt a bejegyzést megszerkesztettem, a véresszájú kifakadás is eltűnt Vasvári Vivien Instagram-oldaláról, úgy törölte a posztot, mintha az sosem létezett volna. Ahogy sminkként magára kente, majd letörölte a kamuzúzódásokat, úgy hajította szemétbe a tizennyolcezer lájkos véleményét is. Most, hogy a lájkokat megkapta, és jönnek az ellenvélemények, amik talán elriasztják a szponzorokat, már nem tud többet kisajtolni a bántalmazottakból, meg amúgy is szarik rájuk.

Elnézést kérek tőle, amiért feljebb puha gerincet feltételeztem neki, hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy gerince csak annyi van, amennyivel jó pszichopata luxusfeleségként megvethet bárkit, aki a hajléktalanság helyett a pofonokat választja. Semennyi. Aggódnia azért szerencsére nem kell, a budai intimgyantahirdetőknek ennyi is éppen elég a termékelhelyezésre. Jó ember vagy, Vivien! Dicsértessék!

FRISSÍTÉS: még egy dologban kénytelen vagyok elnézést kérni Vivientől, ugyanis a foltjai nem a sminknek köszönhetők, hanem egy hialuronsavas plasztikai eljárás eredményei. Ez fontos különbség. Tényleg.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/63839/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?