Puzsér nevét tilos kimondani a Tilos Rádióban!

Tibi atya

Az alábbi hangfelvétel ékesen tanúskodik róla, hogyan viszonyul a Soros György által támogatott Tilos Rádió az egyetlen ellenzéki figurához, aki - függetlenül attól, hogy egyetértünk-e vele vagy nem - mond is valamit, amit lehet politikai célkitűzésként értelmezni.

Micsoda finoman kidolgozott érvek! Amikor legközelebb panaszkodnál, hogy még sosem voltak ennyire rosszak a médiaviszonyok, tévedj rá a Tilos Rádió frekvenciájára, erre a borostyánban megőrzött kis darab SzDSz-fosszíliára, aztán élvezd a rád törő Bakács Tibor, Lang Györgyi és Schilling Árpád flashbackeket! Egy falat pre-Index az iróniaként eladott tehetségtelenséggel ízesítve!

Fogalmam sincs, hogy Puzsér mennyire lesz képes politikai üzenetet átverekedni a szavazók felé, mindenesetre vessünk egy pillantást arra, hogy mennyire alkalmas erre a legnagyobb reményekkel övezett alternatívája!


Kiváló kampányfogás, "Európa egysége a tét". A reklámtechnikai probléma ezzel az, hogy az észlelési rangsor miatt a legnagyobbat olvassuk el először, a politikai pedig az, hogy ez éppen Orbán Viktor jelmondata, mert a Momentuméi eddig kevésbé az egységről, mint a sokszínűségről és a nyitottságról szóltak. Főpolgármester-jelöltjük valószínűleg azért nincs, mert most erre a koncentrálnak.

Vigasztalódjunk azzal, hogy itt az új lendület! A Momentum éppen olyan plakátokkal kampányol, amikről elsőre azt is nehéz megmondani, hogy Orbán mellett vagy ellen szólnak. Ezzel az a gond, hogy ha Orbán Viktor kampányolna, ő ugyanezt a feliratot írná a saját arca mellé, csak a kisbetűt cserélné le. Nem, ez biztosan nem egy elbaszott dizájn, ami abból fakad, hogy ez a párt még egy jól kivehető Orbán-kritikára is alkalmatlan, ez csak valami fiatalosh&lendületesh reklámstratégia, és (dobpergés, mert a kedvenc prolimarketing-bölcsességem következik) bevált, hiszen most is beszélünk róla!

 

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/64031/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?