Ha 18 és 25 év között vagy, segíts, kérlek!

Tibi atya

Semmi köze sincs ennek a bejegyzésnek a rászoruló macskákhoz, sose érdekeltek. Ami viszont igen, ministránsom egy kutatásban vesz részt, melyet a Károli Gáspár Református Egyetem hajt végre. Különböző családmodelleket hasonlítanak össze, amihez szüksége van 18 és 25 év közötti kitöltőkre. Nem akarok megfenyegetni senkit, de aki 18 és 25 év közötti, megfelel a kritériumoknak és nem tölti ki, annak pontban éjfélkor Szabó Péter áll majd az ágya mellett, hogy elszavalja az alábbi sorokat! Inkább görgessetek tovább és töltsétek ki a teszteket, Ti sem akarjátok ezt tenni magatokkal! 

  • Ha fiú vagy, és olyan családban éltél, ahol a szüleid együtt maradtak, ezt a tesztet töltsd ki!
  • Ha fiú vagy, és olyan családban nőttél fel, ahol a szülő, akivel együtt éltél, egyedül nevelt (de úgy, hogy maximum 13 éves korodban váltak el a szüleid), ezt a tesztet töltsd ki!
  • Ha fiú vagy lány vagy, és azután, hogy a szüleid elváltak (szintén maximum 13 éves korodban), minimum öt évet töltöttél olyan családban, ahol a szülő, akivel együtt éltél új kapcsolatot létesített, és Te szintén legalább öt évet éltél ebben a családban, akkor ezt a tesztet töltsd ki!

Rákérdeznek pár intim dologra, ezért a teszthez nem kell a saját nevedet használni (így sajnos nem tudják eladni az információt sem a háttérhatalmaknak)! A "Kérjük, írd ide annak a személynek a nevét, aki felkért a vizsgálatban való részvételre" rubrikába pedig írd, hogy "Tibi atya"! Majd ő magyarázkodik emiatt a kutatásvezetőnek!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/65048/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?