10 dolog, amiből kiderül, valóban náci vagy-e

Tibi atya

Az utóbbi időben alacsonyan röpül a "náci" jelző, és nagyon úgy tűnik, hogy nem kell a történelemkönyvek definícióit kimeríteni ahhoz, hogy valakinek a homlokára fessék a horogkeresztet. Puzsér Róbert átfogó baloldali nácizása után (lol) úgy döntöttem, összegyűjtök pár dolgot, amit kerülnünk kell ezután, ha nem akarjuk, hogy a baloldal nácinak billogozzon minket. Talán azt hiheted, hogy nem vagy náci, de ne feledd, a náciság mindannyiunkban ott lappang, és a tiszta baloldali értékek felől a legkisebb elhajlás is efelé a gyűlölettel fertőzött út felé vezet. Azt hiszed, mentes vagy a náciság mételyétől? Ez csak azt jelenti, hogy nem kerested eléggé a benned lakó nácit, ezért készítettem neked egy tíz pontból álló önismereti útmutatót!

Minden náci osztályrésze Rónai Egon és az ATV nürnbergi bírósága legyen!

1) Nem értesz egyet bármilyen baloldali társadalompolitikával? - náci vagy!

2) Nem értesz egyet bárkivel bármiben, aki baloldali társadalompolitikai elveket vall? - náci vagy!

3) Úgy gondolod, hogy az utcán szarás nem alapjog? - mi lesz a következő? A gázkamrák és a haláltáborok?!

4) Nem támogatnád olyan családok gyermekvállalását, akik a harmadik generáció óta nem láttak senkit a családból munkába menni? -  tudjuk jól, kik csináltak ilyet!

5) Szerinted az, hogy puncid van-e vagy pöcsöd, alapvetőbb szinten határozza meg a nemi hovatartozásodat, mint hogy hogyan döntesz arról tizenhat éves korodban? - ha olvastad volna az idevágó gendermanifesztót (mint ahogy látszik, hogy nem, te tanulatlan sudribunkó), tudnád, hogy mekkora egy undorító, darwinista náci vagy!

6) Rá szoktál nézni a másik a nemre, anélkül, hogy előtte kölcsönösen megegyeztetek volna erről? - ahogy a nácik tették a '40-es években!

7) Nem kevered össze teljesen a tejbegrízt a kakaóporral? - ne is keveredjen a fehér a barnával, te náci disznó!

8) Szerinted csak azokat kéne nácinak hívni, akik kimerítik a történelemkönyvek alapján annak a definícióját? - relativizáld csak a náciságodat!

9) Szerinted a nácizás még azok számára is sértő, akik valódi náciktól szenvedtek a történelem folyamán? - TRIIIIGGGERED! NÖÁÁÁÁÁÁÁCII VÖÖÖAAAAAAAAAAGY!

10) Azt hiszed, hogy az első kilenc pont ordas nagy baromság? - itt veheted meg magadnak a horogkeresztes karszalagodat, te náci féreg!

Ha közvetlen környezetedben nácit orrontasz, legyen az kolléga vagy közeli hozzátartozó, azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot: aki nácikkal tárgyal, az maga is olyan, mint a nácik. Vagy rosszabb. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/66201/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?