LifeTiLt blog: MIÉRT AKARNAK A NŐK FÉRFIAK LENNI? - egy férfi kemény kiállása a valódi nőiség mellett

Tibi atya

Balogh Tamás, a Lifetilt blog tulajdonosa egy gyermekével otthon töltött nap után feltette a kérdést: miért akarják a nők a férfiak életét, amikor a nőké is teljesen rendben van? - ahogy sejteni lehetett, oldalát egyből ellepték a feminista trollok, akik szerint egy férfinak nincs joga megfogalmazni véleményt a nők életével kapcsolatban. Érthető, hiszen ha az egyik nem a másik problémáival foglalkozik, az nyilván toxikus maszkulinitás. A feministák haragjába valamiért egyetlen cég sem mer beleállni (sem nyugaton, sem itthon), holott az ilyen kérdéseket éppen párbeszéddel és érvekkel kell megoldani, nem pedig haraggal, és a különböző vélemények reflexszerű lehurrogásával. Balogh Tamás az alábbi sorokkal követte el a feminista szekták krédójába vésett főbenjáró bűnt, a fogyasztói társadalom által sulykolt nemi szerepek megkérdőjelezését:

Minél többet vagyok itthon a gyerekkel, annál inkább nem értem, hogy a nők mit akarnak.

Miért akarják azt az életet élni amit a férfiak, miért akarnak hasonló bánásmódot, miért akarnak egy olyan életet, ami nemükből adódóan egyértelműen nem nekik lett kitalálva?

Minél többet vagyok itthon a fiammal, annál inkább ezt az életet szeretném élni. Simán itthon maradnék és hagynám a francba a munkámmal járó összes szarságot.

Etetek, altatok, kaját csinálok, játszunk, tisztába teszem naponta 5x és a nap végére azt érzem, hogy egyáltalán nem vagyok stresszes és teljesen kiegyensúlyozott napom volt, és nem utolsó sorban teljesen fel vagyok töltve szeretettel. Azzal a szerettel, amit a fiamtól kapok egész nap. Nem mondom, hogy nincsenek nehezebb napok, de még az itthon töltött legszarabb nap is sokkal jobb mint azok a napok amit munkával töltök.

Itthon nem kell balfaszokkal hadakoznom, nincsen forgalom, nincsenek keményebb megbeszélések, vagy komoly stresszel járó munkafolyamatok. Nincs nyomás, nincsen a nyakamban az a felelősség, hogy most ezzel vagy azzal a döntésemmel a nekem dolgozó 50 ember megélhetését kockáztatom-e vagy éppenséggel a megfelelő döntéseimmel biztosítom számukra a megélhetést.

Nem értem a nőket mit akarnak.

Miért akarják a stresszt, a dugóban állva anyázást, miért akarják a nehézségeket? Miért akarják a férfiakéhoz hasonló bánásmódot? Azt akarják hogy ne engedjem őket előre, hogy beszéljek úgy velük mint a férfiakkal, hogy ne legyen feléjük kímélet ha az élet úgy adja mert a férfiak világában farkas törvények vannak, durvaság van, elküldeni egymást a kurva anyjába, még ha viccből is de ezek vannak.

Miért akarnak a nők férfiak lenni? Egyszerűen érthetetlen és felfoghatatlan ez számoma főleg annak tükrében, hogy itthon a gyerekkel mennyire jó, mennyire nyugis, mennyire kiegyensúlyozott és mennyire boldog élet vár és van is itthon.

Ezerszer nevelek inkább itthon gyereket, minthogy minden reggel nekiinduljak annak az elmebeteg állatkertnek, amit munkának és a mindennapok mókuskerekének hívunk.

Ha én nő lennék, akkor baromira elég lenne nekem a család és hogy gyereket nevelhetek. Így hogy férfi vagyok szeretném ezt az életet élni, de nem tudom, mert el kell tartanom a családomat ha akarom, ha nem akarom.

És végtére is ez így van jól. Jó ez így nekem is, és a feleségemnek Reninek is.

Csak egyet nem értek továbbra sem.

Miért akarják a nők a férfiak életét élni, amikor a női élet teljesen rendben van?

Kommentjében utána így folytatja:

Ez nagyon jó. Leírtam hogy mennyire jó itthon lenni a gyerekkel. 

Most már csak arra leszek kiváncsi, kell-e hozzá 1 óra hogy emiatt én legyek a világ leggyülöltebb himsoviniszta faszkalapja.

Ami külön rock n' roll, hogy ellentétben sok, nála egymilliószor nagyobb multival, nem hátrált meg a haragcunamitól sem: ahogy az eltorzult nemi szerepek advokátorai a csoportos lincselésébe kezdtek, kiírta, hogy 30 napig cserél a feleségével, és a férfiélet stressze helyett kipróbálja a női életét is, vagyis ő marad otthon a gyerekkel. Kibaszott vagány és progresszív ez a hozzáállás, és ami a legjobb benne, hogy a sok, magánytól megkeseredett sikerszingli sem tud vele mit kezdeni (akik meggyőződésünk, hogy a tip-top Instagram-szűrőik mögött többet zokognak, mint egy siratókórus). Ez a jövő vonala, humorral és következetességgel kell képviselnünk azt, ami értékesebb, mint bármilyen tanszéken kiötlött társadalmi innováció: a tradicionális nemi szerepeket, amik lehetővé teszik, hogy a kettő egyet alkosson, hogy korunk legnagyobb népbetegsége, a társas magány feloldódjon.

Veled vagyunk, Tomi! Még akkor is, ha véres epét hánynak rád amiért szerinted a vaginának sosem kellett volna pöccsé átfordulnia. Mert igazad van.

És az igazságnak sosem kell népszerűnek lennie, csak igaznak.

Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/68848/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?