ACHTUNG! Kéne egy Viktorjugend! Érdemes rettegni G. Fodor Gábor náciságától?

Tibi atya

A bejegyzésben elejétől a végéig provokatív mondatok hangzanak el: kérlek, vagy olvasd végig, vagy el se kezdd!

 A napokban napvilágot látott egy kalózfelvétel, melyen G. Fodor Gábor, Orbán Viktor egyik fő politikai stratégája, a 888 főszerkesztője az alábbiakat mondja:

Talán egyébként ez egy jó gondolat, megértem, hogy jó lenne csinálni egy Viktorjugendet. (Nevetés) Tehát mint a Best of Viktor meg [nem kivehető] tényleg gondolkozom azon, csak nyilván… nem fogom megcsinálni, csak gondolkozok rajta…

Egy-két-há, és ballib-refrén:

NÖÖÁÁÁCIVESZÉLY, ZSIDÓK A PADLÓDESZKA ALÁ, RETTEGJEN MINDENKIII! MI MEGMONDTUK, MI HUJDEJAJDE MEGMONDTUK, HOGY EZ LESZ, ÉS TESSÉK, ITT VANNAK A NÖÖÁÁCIK!

Köves Slomó hiába a kormány barátja és szövetségese, tudjuk, hogy Magyarországon az ortodox rabbi sem lehet eléggé zsidó, ha simán csak Ábrahám szövetségét hirdeti, de a balliberális médiáét nem. Majd ők megmondják, ki a zsidó. Izrael Magyarország szövetségese, de mivel a kormánya nemzeti jobboldali, az utóbbi időben ők sem számítanak rendes zsidónak. A Fidesz legújabb Jobbik-ellenes retorikájának a vázát épp az antiszemita vádak képzik, a csinovnyikjaik repülnek a 888 szerkesztőségéből egy kis kamaszkori karlendítésért, de az antiszemitizmus vérvádja ősi balliberális privilégium, és hogy ki antiszemita, azt szintén csak nekik van joguk megállapítani.

G. Fodor Gábort joggal lehet a magyar Dick Cheneynek, a NER Peter Baelish „Kisujjának”, vagy 90-es szintű fideszes sötét mágusnak nevezni, de nácinak és antiszemitának több mint nevetséges. Ha mindenkit elkezdünk a kiszivárogtatott belsős poénok alapján megbélyegezni, hamar megszaporodnak a közéletben a rasszista, homofób, nekrofil, véres ondót hányó Sátánok, mert lehet, hogy nem mindannyiunk lelke olyan hófehér, mint ahogy a PC-doktrínák előírják. G. Fodor egyébként sosem csinált titkot a filozófiájából: platóni értelemben vett harcosnak tartja magát, melyhez Machiavelli, Hobbes és Foucault (!) eszközeit és érvrendszerét rendeli. Ennek szellemében, ha valóban antiszemita lenne, nem tagadná, ugyanúgy érvelne mellette, mint egy sor másik eddigi, sokak számára felháborító állítása mellett. Ezek eddig a következők voltak:

A jobboldali értelmiségiek közül sokan vannak abban a tévedésben, hogy a »polgári Magyarország« hívószót politikai realitásnak gondolják, pedig az természete szerint politikai termék volt. Ők még ma is azt gondolják, hogy az 1998 és 2002 közötti Magyarország valóban polgári Magyarország volt. Ez óriási tévedés

Ha nem ülünk fel a balliberális média (rendszerváltás óta tartó, és már nagyon unalmas) permanens náci-hisztijének, akkor akár meg is vizsgálhatjuk G. Fodor szavait: azt mondta, a Fidesznek ifjúsági szervezetre van szüksége. Ez beismerő vallomás: nem az erő, hanem a gyengeség szavai. A Fidesz egyik fő stratégája nem állított kevesebbet, minthogy a Fidelitas, vagy az Új Nemzedék Központ alkalmatlanok a feladatuk ellátására, és jó lenne már egy szervezet, ami elvégzi azt, amit ők és az egész NER-média en bloc képtelenek. 

Ahogy a társadalom öregszik, úgy a hereverélésük és az alkalmatlanságuk egyre feltűnőbb, és csak idő kérdése, hogy ezt a szarízű falatot a vezetőség se tudja többé méla undorral a tányér szélére tolni. Négy év múlva már választani fog az a generáció, amelyik tévéhíradót sosem látott, a közösségi média jelenléte pedig közel 100%-os. Itt viszont 10-ből 10-szer és 100-ból 100-szor picsázza el őket a balliberális média úgy, ahogy ők az ellenzéki pártokat a választásokon. A kérdés csak az, hogy meddig.

„Nem fogom megcsinálni, csak gondolkozok rajta…”

És ez így, ebben a formában igaz is. Azért nem fogja megcsinálni, mert ennyi kudarc után kénytelen belátni, hogy az ő krédója a fiatal korosztályban akkora csőd, hogy a szerencsekeréken sem lehetne nagyobbat kipörgetni. Mert lehet, hogy a kereskedelmi tévé képernyőjén a politika létezik saját jogán, de a közösségi médiában nem: itt legitim érveket kell hozzá rendelni. A jobbos érveket 888 módjára komposztálni és trágyadombot építeni belőle lehet, ideig-óráig termékeny is (a hozzá nem értők legalábbis elhihetik a kamuakkos lájkolócsoportok aktivitása és a fizetett eléréssel szerzett látszatlájkok miatt), de a célközönsége akkor is azonos lesz a kórházi várótermekével. Gondolkodhat akármennyit, hirdetheti rommá szegény kirúgott Gellértke Lécfalva videóit, annyian sem fogják megnézni, mint Jeszenszky Zsolt rommá kokainozott főzővideóját, amin Ámokfutók Kozsóval mikrós csirkét készítenek (ajánlom a kattintást, kristálytiszta szekunderszégyent szívhatsz magadba).

Mutatom, G. Fodor mivel gondolta korábban megteremteni a Viktorjugendet, illetve hogy ennek függvényében mennyire kell komolyan venni. Sikerei vitathatatlanok, már amennyiben a cél az 1100-as organikus álomnézettség, a dislike-bar kimaxolása és szegény, nyomorult, beszédhibás kis Gellértke hétről hétre történő leköpetése volt.

G. Fodor örülhet, hogy a balliberális média kihagyta ezt a ziccert egy teljesen értelmetlen nácizásért. Biztos vagyok benne, hogy sérti a nácizás, de abban még biztosabb, hogy kevésbé, mintha az állítása mögötti valódi tartalmat fedik fel: a jelenlegi próbálkozások Fidelitasostul és Új Nemzedékestül szart sem érnek, és fingjuk sincs, hogy fogják megoldani ezt a problémát. Ezen pedig valóban gondolkodhat, mert a kamuakkok lájkolni tudnak, de szavazni és gondoskodni a jövőről továbbra sem.

Most megyek, lenyelem a családi aranyat és elbújok a latrinába, mert ha tévedtem és mégis a balliberális médiának volt igaza a náci vádakat illetően, a fekete bakancsok rövidesen itt kopognak majd a lépcsőházban. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/69947/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?