61 éves nő hordta ki a saját unokáját a meleg fia hímivarsejtjéből és a fia férje húgának a petesejtjéből

Tibi atya

- ... és így győződtek meg róla, Uram, hogy a Föld banán alakú.
- Bámulatos, hol tart már a tudomány! Mondd csak el még egyszer, hogy a gyerek, akit a nagyanyja szült a fia spermájából, amivel a férje húgának a petesejtjét termékenyítették meg, kit fog az anyjának és kit az apjának nevezni, illetve a szülei kik lesznek egymásnak?

"Olyan gyönyörű boldog családokat látni! És igen, ilyesmi a természetben is előfordul, a dél-amerikai esőerdőkben egy ritka termeszfaj is csinál hasonlót, úgyhogy ne legyünk előítéletesek, egyébként is, kinek van joga ítélkezni egy élet felett! Én mondjuk nem vagyok vallásos, de Jézus Krisztus sem arra tanított, hogy ne tiszteljük az életet... Jaj, hagyjál már állandóan ezzel az abortusz-kérdéssel, az tök más!"

Nem is szaporítom tovább a szót egy ilyen ünnepi pillanatban: egy nebraskai kórházban egy 61 éves nő adott életet saját unokájának, a kis Uma Louise Dougherty-Eledge-nek. A kislány a fia hímivarsejtjéből és a fia férjének a húgának a petesejtjéből fogant - számol be a Daily Wire.

Igazán izgalmas belegondolni, hogy apám és anyám vérvonala benne lesz a gyermekemben, és így mindenki egy picit a része lesz!

- nyilatkozta Eliot, a férj. A család attól félt, hogy Nebraska túl konzervatív és kirekesztő állam egy ilyen családforma elfogadásához, de szerintük a legfontosabb, hogy a homoszexuális szerelem beteljesedését semmi se akadályozhassa.

Nos, úgy tűnik, akkor ezt is el kell mától fogadni. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/71076/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?