Lippai Marianna: véletlenül került a webshop linkje a kislányom sírjához

Tibi atya

ÉLETKEdvelőim!

Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, akik olvasták az elmúlt napokban rólam írt kritikát, hogy az írásom alá került linkekkel - ami véletlenül "reflexszerűen került oda - nem állt szándékomban senkit megsérteni, sem megbántani, de még csak rossz érzést sem akartam kelteni senkiben. Ha ez mégis megtörtént azoktól ezúton kérek elnézést!
Ölelésem! Lippai Marianna 

- válaszolta kritikámra Lippai Marianna posztjában, miután beszámoltam róla, hogy lánya sírjával promózza a webshopja linkjét.

Véletlenül. Reflexszerűen.

Véletlenül.

Reflexszerűen.

Véletlenül...

... reflexszerűen!

Ezt mégis hogy kell elképzelni? Mint amikor ráüt a neurológus a térdünkre reflexkalapáccsal és rúgunk egyet? Igen, csak így történhet! A múltkor én is kiposztoltam a halott családtagjaimat, és odaraktam a képük felé a webshopom linkjét - mindig ez van, ha elragadnak az érzelmeim! Néha még időszakos akciót is adok hozzá az ÉLETKEdv-es karkötőre - MOST KÖVEZZENEK MEG ÉRTE AZ IRIGY ROSSZAKARÓK, KIVEL NEM FORDULT MÉG ELŐ?????!!

Bocsánat, szkúúúzi, pardon, ne hari, nem akartalak megsérteni titeket, elnézést, Titeket, kedves lájkolóim, a gyerek apja csak nyolc éve kér, hogy hagyjam ezt abba, mert bögrét árulni a lányom sírkövével szerinte kegyeletsértő ("senkinek nincs joga ítélkezni, én így gyászolok!"). De megsérteni senkit nem akarok, eskü! Öleléééés!

Lippai Marianna egyébként azzal legitimálja a nekrofil-bizniszt, hogy senkinek nincs joga még csak véleményt alkotni sem róla, aki nem ment át ugyanazon, mint ő. Mától egy hangot sem szeretnék meghallani a sorozatgyilkosokról, a saját gyermeküket prostituálókról vagy a nemi erőszakosokról! Majd ha ti is megjártátok az élet iskoláját és átmentetek azon, amin ők, akkor! De addig a cipőjükig sem értek fel ezeknek az embereknek, csak hőbörögni tudtok! Ennyik vagytok!

************************

Ui.: lehet, hogy a szarkazmus nem a legszerencsésebb, de annyival vagyunk minden emberi érték alatt, hogy ennyire telik. Kurva nyomasztó, de egyáltalán nem tudom másképp csökkenteni a szorongást, ami úrrá lesz rajtam, miközben a videóanyagait nézem. A jövőben igyekszem megközelíteni Lippai Marianna tanításait a pszichológia szempontjából is, addig is köszönöm minden követőmnek, akik a posztjai alatt fáradhatatlanul osztogatják a bloglinkeket! Ezek a démonok a közönyünkben tenyésznek, és minden nap, amikor nem nézünk a másik irányba, egy lépéssel közelebb kerülünk a közéleti kiűzetésükhöz. 

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/71682/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?