Uniós támogatásokból prédikál templomban a gyereke sírjával szelfiző Lippai Marianna!

Tibi atya

Amikor először megláttam Lippai Marianna sírköves webshop-promóját a halott lányával, nem volt kérdés számomra, hogy magával az Ördöggel van dolgunk. Mérgező démonnal, ami egyszerre dagonyázik a legszennyesebb nekrofíliában és kacsint ki kacéran a követőre: egyik képén betegekkel és holttestekkel könyörög a lájkért, a másikon ugyanezt már a meztelen seggével sem szégyelli. Ha létezik a modern kornak templomi kufára, aki valóban a legmélyebb érzelmekkel kereskedik, az nem más, mint Lippai Marianna. Jézus Krisztus egészen biztosan kikergette volna, a Sonkádi Református Egyházközségnek ennek ellenére úgy tűnik, a gyászkufárkodás mégis belefér.

Lippai Marianna 2019. május 23-án 17:00-kor a Széchenyi-terv, illetve a "Sonkádi Református Egyházközség társadalmi kohéziót erősítő programjai" keretében ÉLETKEdv-motivációs tréninget tart a Sonkádi Református templomban. Támogató: Magyarország Kormánya.


Az utóbbi években relatíve jó kapcsolatot ápoltam Magyarország egyházaival, pártpolitikai ügyet pedig egyáltalán nem akarok kovácsolni egy olyan kérdésből, amire bármilyen közösségnek - politikai hovatartozástól függetlenül - egységesen kell elutasító választ adnia. Az alábbi sorokat ezért nem egy politikai csoporthoz, vagy a Református Egyház egészéhez, hanem kifejezetten csak a Sonkádi Református Egyházközséghez intézem:

A Kálvária valamennyi jeleneténél egyetlen erősebb fájdalomszimbólumot ismer a nyugati kultúra: a gyermekét sirató Pietàt. Aki erre az archetipikus szánalomra épít üzleti vállalkozást, aki ilyen manipulatív módon él vissza mások irgalmával, az Dante poklában jó eséllyel nem támogatásra pályázna, hanem a legmélyebb körre, ahol a saját jótevőik árulói szenvednek. Ennél mégis létezik súlyosabb bűn: teret adni neki a templomban. Adófizetők pénzén visszaédesgetni oda, ahonnan Jézus Krisztus kikergette. Ezzel egyetlen keresztyén közösség sem élhet együtt!

Tisztelettel:
Tibi atya

Frissítés: A Sonkádi Református Templom lemondta a motivációs tréninget.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/72614/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?