Az ÉLETKEdv támadásba lendült, íme a legújabb fejlemények!

Tibi atya

A sokadalomban mindig akad bőven méla unatkozó, akiknek egy-egy ügy csak addig fontos, amíg szórakoztató is: ők azok, akik hiába értenek egyet vele, a második cikk után köpik be a nézőtérről, hogy unalmas, tessék jobb produkciót előadni! Ők jobban teszik, ha itt és most abbahagyják az olvasást, mert ennek a kommentnek – érdemi kritika hiányában – nem fogok teret engedni a hozzászólások között. Amíg Lippai Marianna gyászkufár vállalkozása bármilyen formában létezik, addig az oldalamon a kritikája is fog.

Lippai Marianna Facebook-bukása után beindultak az események. Ahogy mondtam, nem vonul vissza, nem látja be, hogy hibázott, egyszerűen taktikát vált. Kiterjedt (valószínűleg állam közeli) médiakapcsolatait mozgósítva jóval nagyobb hangsúlyt fektet a klasszikus kereskedelmi médiamegjelenésre, de a kottán, amiből játszik, egy hangjegynyit sem változtatott.

Mindeközben a Facebook is pezseg a hűlt helyén. Nem sokkal a bejegyzéseim után csoport jött létre „ÉLETKEdv – a nagy Lippai Marianna biznisz” néven. Eleinte úgy tűnt, hogy organikusan növekvő aktivista csoportról van szó, mely többnyire nőkből áll, célja pedig Lippai Marianna kisikálása az offline térből is. Rövid idő alatt bizonyosodott be, hogy az igazságtól mi sem áll távolabb.

Két admin kamuakk, Tóházi Beatrix és Német Marika vette át a hatalmat a csoport felett, mely azzal kezdődött, hogy az értelmesebb, kevésbé gyalázkodó, inkább racionális kritikát megfogalmazó posztokat egyszerűen törölték, majd átállították a csoportot, hogy a jóváhagyásuk nélkül ne is lehessen posztolni. Ennek eredményeképpen a csoport most nem szól másról, mint Lippai Marianna külsejének a gyalázásáról, illetve igazolhatatlan kamuhírek terjesztéséről. Mikor a csoport létrehozásáért nem keveset dolgozó ministránsaim ezt szóvá tették, azonnal alkottak egy addig nem létező, mondvacsinált szabályt, majd visszamenőleges hatállyal alkalmazva kitiltották érte ministránsaimat. Akik akár csak kommentben rákérdeztek, hogy miért történt, szintén azonnal eltűntek a csoportból.


Eleinte beérték ennyivel


A tiltásunkkal egyidőben akik nem nálam dolgoznak, ilyet is kaptak.


Normál esetben ez a legkevésbé sem zavarna, hiszen nem egy párezer fős csoporton múlik, hogy eljutnak-e az írásaim szélesebb közönséghez. Itt azonban másról van szó. Tóházi Beatrix és Német Marika (illetve akik mögötte állnak) minden nap szívességet tesznek Lippai Mariannának: nem elég, hogy hergeléssel és védhetetlen gyalázásával az áldozati státuszát erősítik, de mindeközben szét is trollkodják a valódi aktivizmust, amire ez a csoport eredetileg létrejött.

Kedves ÉLETKEdv csoporttagok!

Nem azért hoztunk létre csoportot, hogy Lippai külsején és a magánéletéről fabrikált álhíreken csámcsogjunk, nevetségessé és hiteltelenné téve az ügyünket. Akik ezért harcolnak, nem velünk vannak, hanem ellenünk. Azért jöttünk létre, hogy figyelmeztessünk minden kiszolgáltatott érzelmi rászorulót, hogy amit Lippai Marianna tesz, az nem segítség, hanem mentálhigiénés kígyóméreg. Jelenleg ezt éppen Tóházi Beatrix és Német Marika teszik lehetetlenné. Azért, hogy ez ne történhessen meg, létrehozunk egy alternatív ÉLETKEdv csoportot, melyben tájékoztatunk Titeket az ügy további fejleményeiről. Kommentpolitikánk átlátható és mindenki számára megismerhető lesz!

A csoport linkjét itt találjátok: ÉLETKEdvTELENÍTÉS

Kérünk minden csoporttagot, hogy

NE PRÓBÁLJA MEG EZT A BEJEGYZÉST NYILVÁNOSAN MEGOSZTANI A CSOPORTBAN, MERT NEM HAGYJÁK JÓVÁ AZ ADMINOK, A POSZTOLÓT PEDIG AZONNAL TÖRLIK!

Helyette küldjétek körbe a többi csoporttagnak, akkor is, ha nem az ismerőseitek! Pici még a csoport, megvan „a mindenki ismer mindenkit” feeling, ezért most kell még cselekednünk, és megakadályozni, hogy olyasmiket tegyenek a nevünkben, amikről az ügyünk sosem szólt.

Köszönöm, hogy nem fordítotok hátat egy nagyon fontos problémának! Köszönöm, hogy továbbra sem engeditek, hogy Lippai Marianna csellel és fortéllyal szerezzen befolyást azok felett, akiknek egyetlen „bűnük” a jóhiszeműség. Dicsértessék!

 

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/73152/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?