Ingyenesen ülhetünk a pszichológus kanapéjára Siófokon

Tibi atya

A pszichológus szakma az egészségügy előszobája kellene hogy legyen: a stresszt és a szorongást kezelni előnyösebb lenne terápiával, mint a hosszútávú következményükként kialakuló szívbetegségeket és magas vérnyomást gyógyszerekkel. A Fotel Project keretében ingyenes pszichológiai tanácsadásban vehettek részt június 7-e és 9-e között Siófokon. Örülök neki, hogy vannak ilyen kezdeményezések! Az eseményt itt találjátok:

A Fotel Projekt célja, hogy felhívjuk a figyelmet a pszichológia széles tárházára, a módszerek sokaságára, a segítőként dolgozók természetes, emberi jelenlétére az életünkben, mindannyian, ha az élethelyzeteink, belső változásaink úgy kívánják merjünk segítséget kérni, beszélgetni, megnyílni, szembenézni, meghaladni. A mai pszichológia számos eszközzel rendelkezik ezen a területen, amelyekben mindannyian megtalálhatjuk a hozzánk közel álló irányzatokat, módszereket. Mindez pedig Közkincs, s nem csupán Úri Huncutság!

Gyere ülj le és mesélj, beszélgessünk !

Országos programsorozatunkon utolsó helyszíneként Siófokon próbálhatod ki a segítő beszélgetés elfogadó terét, ahol a Feldmár Intézet csapata vár Téged.
A figyelem most csak a tiéd, érted van. Három napon át, 14 és 18 óra között várunk a piros fotelekben. Figyelmet, elfogadást, teret kapsz ahhoz, hogy egy jót beszélgess, mesélj arról, amiről csak szeretnél. Csak annyi a dolgod, hogy elsétálj a helyszínre és beülj a piros fotelbe.

A részvétel ingyenes!

Minden egyes nap, ami a tartalmatlan motivációs bullshitek, a traumák elsunnyogása (nem kösz, jól vagyok, megoldom) és a közösségi média számos hazugsága helyett ezzel telik, érték. Dobjátok fel magatokat a kanapéra! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/74025/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?