A gyilkos napelem, avagy így öljük meg a Földünket

Tibi atya

Az utóbbi időben a fosszilis tüzelőanyagok fokozatosan a háttérbe szorulnak a fejlett nyugati országokban. A károsanyag-emisszió ezzel jelentősen csökken, így a bolygónkat fenyegető üvegházhatás felgyorsulása is csökkenni látszik. Amiről viszont sokan nem beszélnek, az Nap fényének megváltozása, és a Földünk halála. Kormos Jenő szolárspecialistával beszélgettünk az emberiség jövőjéről.

Nevezzenek nyugodtan őrültnek, hóbortos konteóhívőnek, de majd meg fogják látni

-kezdett bele mondanójába Kormos úr, majd megigazította az alufóliából készült sapkáját.

Gombamód szaporodnak az ún. környezetbarát naperőmű-telepek a világ számos pontján, de az árnyoldalról senki sem beszél. Ezek nem mást szolgálnak, mint a lámpagyárak lobbiját. A Napunk egy úgynevezett csillag, ami azt jelenti, hogy az űrben van és ég. A csillag magját petróleum és kukoricacsuhé adja, attól világít olyan fényesen. Na de itt jön a probléma: ha mi felfogjuk a fényét ezekkel az ördögi szerkezetekkel, akkor a kis fotonok, amik ide érkeznek, visszajeleznek a mögöttük érkező foton-haverjaiknak, akik megint továbbadják az infót, egészen addig, míg el nem jut a Napban lévő anyafotonig. Az anyafoton pedig onnantól kezdve tudja, hogy nem szabad a földre irányítani a kis fotonokat, éppen ezért inkább más bolygók felé fog sütni a Nap!

A fent leírtakból egyértelműen következik, hogy a Föld körül keringő Nap a másik irányokba fogja nyomni a fotonokat! Tehát minden irányba, csak nem a Föld felé. Ebből két dolog következik:

1. sokkal sötétebb lesz a bolygónkon. A spekulánsok már meg is figyelték, és a lámpagyárak részvényei az egekben vannak.

2. aki egy kis elemi fizikához is konyít, az tudja, hogy létezik Newton III. törvénye: minden erővel szemben fellép egy ugyanolyan nagyságú, ellentétes irányú erő. Tehát, ha az anyafoton osztódással születő kis fotonokat minden irányba pumpálja, csak a Föld irányába nem, akkor egy idő múlva a Nap el fog mozdulni a Föld felé. A Föld körül keringő Nap ezáltal közelebb kerül a lapos Földhöz, így sokkal melegebb lesz (a naptej-részvények értékei is emelkedni látszanak, de ez lassabb folyamat), míg végül a Föld egy nagyon sötét, forró hely lesz, amíg meg nem szűnik az élet, és az égitestünk kőzetei fel nem olvadnak.

Kormos úr nem túl derűlátó:


Minden nap égetem a gumit és a kábelt a hátsó kertben, de sajnos mi - konteóhívők - kevesen vagyunk. Remélem idővel változni fog, főleg, hogy a családi örökséget Fabulon-részvényekbe fektettem.

/HumbákPress/

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/81764/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?