A legalja: egy szó sem bizonyítható abból, hogy Donáth Anna szexuális zaklató

Tibi atya

A Metoo-mozgalom diadalmas zenitjén, akiknek volt hozzá bátorságuk, nem győzték tépni a szájukat, hogy ennek a szutykos demokrácia-hacknek egykor még ronda böjtje lesz. Amikor a metoo-bulvárhullámát meglovagoló Havas Henrik is a saját kezűleg ácsolt vérpadra került, nem örültem, de akkor legalább olyan emberre hullott vissza az átok, aki maga is kimondta. Most teljesen más a helyzet.

Donáth László, aki Donáth Anna apja, talán embereket zaklathatott. Ő Donáth Anna apja, a szoci lelkész, igen, annak a Donáth Annának az apja. Momentum, szexuális zaklatás, Donáth Anna apja, szexuális zaklatás, Donáth Anna, Momentum, zaklatás.

Tegyünk rendbe pár dolgot!

  • Senki nem felel azért, amit az apja követ el. Senki nem érdemli meg, hogy a média egy (talán) szexuális zaklatóval együtt betonozza bele a köztudatba a nevét, akkor sem, ha az elkövető családtagja. Eddig a ballib média sem süllyedt még itthon, még maga Veiszer Alinda vagy Schilling Árpád sem.
  • Amíg nem bizonyított, hogy valaki a szexuális zaklatást elkövette, senki nem érdemli meg, hogy ezzel a bűncselekménnyel emlegessék a nevét egy mondatban. Álljon ki az áldozat, ha neki ettől jobb, de amíg nem bizonyosodik be, a név se legyen nyilvános.
  • Az arcátlan felkínálkozás önmagában nem szexuális zaklatás, legfeljebb tahóság. Aki másképp állítja be, a valódi áldozatok traumáját relativizálja.
  • Donáth Anna apja talán, Donáth Anna aligha követett el ilyet. Egy rosszul megírt névtelen levél alapján gyanúsította meg vele az ölmédia, minden egyéb alap nélkül (itt már legalább alulról közelítik Veiszer Alindát, aki névtelen betelefonálóval végeztette el a munkát). A levél szerint Donáth Anna egy Sziget-fesztivál alatt használta partyszállónak a szeretetotthont, amit apja üzemeltetett. Donáth Anna leírta, hogy már csak azért sem igaz, mert a házuk ott van az otthon szomszédságában, teljesen értelmetlen lett volna. Ha a névtelen lány valóban a környéken lakott volna, ahogy állítja, ezzel tisztában kellett volna lennie. A kérdéses időpontban egyébként Donáth Anna nem is volt a Szigeten, nem beszélve arról, hogy heteroszexuális házasságban él, vagyis nem vonzódik nőkhöz.

Nem. Legitim. Eljárás. A. Kibaszott. Metoo.

Senki ellen. Még azok ellen sem, akik annak tekintik. Abban a Fidesz tősgyökeres szavazóbázisának is illene egyetértenie, hogy a baloldali identitáspolitika és a feminista kurzus eszközei olyasmik, amiket nem számít, ki használ - a baloldali ideológia abban a pillanatban jut érvényre, hogy bárki az eszközeihez nyúl. Marhára érdekelne, hogy ezek után Megadja, Ambrózy és a többi „lázadó” G. Fodor- és Stefka-fióka hogy a picsába fogják előadni, hogy ők a reakciós establishment-ellenesek, a partizánok, akik azért küzdenek, hogy a túltolt szexuális zaklatási hisztéria Magyarországon ne vesse meg a lábát. Pofátlanul és koholt vádakkal trollkodják szét Donáth Anna sajtótájékoztatóit a zaklatási vádakkal, semmivel sem különbül, mint azok a lilahajú Social Justice Warriorok, akiktől az internetfelhasználók hatvanas IQ felett rákot kapnak. A lázadásuk így nevetséges – mintha olyan buszon vagánykodnának blicceléssel, ahol ők döntik el, kit basszon meg az ellenőr.

Mindeközben viszont olyasmit is elkövetnek, ami az ő térfelükön sem bocsánatos bűn: ügyetlen, setesuta balfaszkodást mutatnak a kompetencia látszata helyett. A stratégia normál esetben az, hogy össztüzet zúdítanak a nettó hazugsággal, ami így több emberhez jut el, mint a cáfolata. Csakhogy a közösségi médiában a mártírszerep mindig is lájkolhatóbb volt, mint a nyílt agresszió, ők pedig éppen mártírt faragnak Donáth Annából. A fiatal korosztály, akiket a Momentum céloz, bárminél erősebben tud azonosulni ezzel: minden leírt hazugság szavazatokat jelent majd nekik.

Nem látják a számokat? Nem látják, hogy a közösségi médiában 10-ből 10-szer picsázzák el őket? Hogy a Donáth Annát védő posztok, vagy akár csak a saját válasza tízszer akkorákat mennek, mint az ő, belső csoportokban lájkoltatott, szarul felépített álhíreik?

Picsába már! Nem olyan nehéz politikai alapon kritizálni azt a Momentumot, ami sosem állít semmit. Nem fogunk össze, aztán mégis; harminc évet jöttünk leváltani, aztán mégsem. Nemrég még a bulinegyed mellett álltak ki, ma viszont már a szocikkal, a DK-val és a Munkáspárt 2006 helyi "civil" sejtjével (!) közösen az éjféli zárással lehetetlenítenék el (rengeteg kisvállalkozás mellett az én megélhetésemet is). Nem olyan nehéz szembeállítani egymással valamennyi állításukat, amik egyik héten valamit, másikon a szöges ellentétét vallják, monoton „mi nem leszünk korruptak” alapra mixelve. Aki mégsem képes rá, azt tényleg basszák már ki a legalja lapok szerkesztőségeiből is, mert nem akarom elhinni, hogy bárkit, aki a Fideszre szavaz, vagy akár csak jobbra gondolkodik, nem basz fel, hogy azokat emelik hősökké, akikre sosem bíznák az országot.

POLITIKUSOKAT A POLITIKÁJUKKAL KRITIZÁLJUNK, HAZUG METOO-KAMPÁNNYAL PEDIG SENKIT SEM! Dicsértessék!

Lead fotó: Merész Márton, 168 Óra

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/82442/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?