12 napig kell a PestiSrácoknak címlapon tartania, hogy hazudtak Juhász Péterről

Tibi atya

5 millió forintot kell fizetnie a PestiSrácok portálnak Juhász Péternek, amiért igaztalan dolgokat állítottak róla. A lap korábban jelezte, hogy nem fog tudni egy összegben fizetni, mire Juhász végrehajtással fenyegette meg őket, és mégis előkerült az összeg. Juhász Péter az alábbi szavakkal kommentálta:

Kitette a Pesti Srácok a helyreigazítást.
Nagy kockázatot nem vállaltak, mert alig alig van ember, aki felmenne a nyitólapjukra. Azok száma aki leteker a lap aljára, valószínűleg a nullához közelít.

Mivel képtelenek az embereket valóban érdeklő, tartalmas olvasnivalót előállítani, ezért a propaganda-média úgy működik, hogy megírják a lejárató cikkeket, és azokat Facebook és Google hirdetésekkel juttaják el az olvasókhoz. Ezért tehetik meg nyugodtan, hogy akármit kitesznek a főoldaluk legaljára, hiszen pontosan tudják, hogy pár száz embernél többhöz nemjut el.
Így volt ez az engem lejárató hazug cikkek esetében is, folyamatosan hirdették azokat.


Kép forrása: Blikk

Nem értek egyet Juhász Péter világnézetével, de mindig jó látni, amikor valaki eredményesen áll ki az igazáért, és nem ijed meg egy állami pénzekkel kitömött szerkesztőségtől sem.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/85947/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?