Sikerült túltolni: a kormánymédia eljutott az indexes újságíró zsidózásáig

Tibi atya

Az alábbi rajznak örvendezik a 888. "Tökéletes rajz készült az Index provokátoráról:"

Ja, tökéletes. Utálom, mikor egy újságíró gyáva, és nem írja le a véleményét rendesen, csak célozgat, sugalmaz, hangsúlyoz és elhallgat. Miért nem lehetett egy kerek és teljes zsidózást tolni, ahogy ősi hagyomány szerint a vasárnapi húsleves fölött szokták? Legközelebb javaslom a következő, a képhez sokkal inkább illő sorokat:

"Ez a zsíros hajú, tetves pajeszú, sékelektől csörgő, orrnehéz, előbőrtelen kóserbaktérium belülről rombolja nemzetünk immunrendszerét. A fertőzött sejteket ki kell vágni, mielőtt teljesen leépítik magyar öntudatunkat, és végveszélybe sodorják a gazdatestet, csodálatos anyaországunkat!" 

Nem felállni és emiatt olyan kurva büszkének lenni magadra szerintem nettó suttyóság. A suttyóság legitim eszköze a véleménykifejezésnek. A suttyóság kritikája is legitim. A szólásszabadságban hiszek, ezért szerintem ez a nívótlan zsidózás is. Csak ez már nem suttyóság, hanem gazemberség. Abból is a gyávábbik, gerinctelen fajta, amelyik még csak le sem meri írni rendesen a véleményét. Legalább vállalná be! Legalább ne sunnyogná el azt a kurva zsidózást, ha már ez van a lelkén! Nincs visszataszítóbb, mint vallani ezeket, de gyávának lenni kimondani. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/86308/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?