A Magyar Narancs és a 444 családanyát aláznak a 10 évvel ezelőtti munkája miatt

Tibi atya

"A szexiparból érkezhetett a kormány legújabb kampányarca" - jelent meg a Magyar Narancsban, majd a 444 is lehozta "Pornófesztiválokra szervezhetett lányokat a kormány legújabb kampányarca" címen.

Először is, a """hír""" óriási csúsztatás: a nő tíz évvel ezelőtt volt egy vállalkozó asszisztense, aki csinált ilyen rendezvényeket. Vagyis minden bűne annyi volt, hogy a gazdasági világválság kellős közepén elvállalt egy rendezvényszervezői munkát. Ezzel az erővel a pornóstúdiót felmosó takarítónőről is leírhatnák, hogy a szexiparból érkezett, de ha az egyetemre megy át takarítani, máris az oktatásból. Másodszor,

ha fekete faszokat szopott volna hármasával 10 éve egy pornófilmben, akkor mi lenne? Nem lehet ma jó családanya? Nem lehet keresztény sem? 

A 444 és a Magyar Narancs semmi mást nem demonstrált ezzel a cikkel, csak hogy pontosan ugyanolyan aljadék propagandisták, mint a lakájsajtó bármelyike, a különbség tényleg annyi, hogy nincsenek kormányzsoldban. Mindkét lap félredobja az elveit egy ízes orbánozásért: a nők iránt tanúsított tiszteletet úgy, mint a mindenkinek járó második esélyt. Ha egy nő tíz éve valóban a szexiparban dolgozott volna, ma pedig keresztény családanyaként funkcionál, az nem szégyen, hanem olyan irgalmatlan munka (a szó terápiás értelmében is), ami fedezetet biztosít még az egyébként teljesen tartalmatlan motivációs bullshiteknek is. Tiszteletet érdemel, nem slutshaminget meg táblát a nyakába, hogy "fideszes kurva".

De nincsenek ezzel tisztában azok, akik néhány évvel ezelőtt versenyszerűen szemérmeskedtek és ugyanezt papolták, amikor a 888 Tóbiás József MSzP-s politikus feleségéről túrt elő fiatalkori aktokat? Az is aljadék volt (csak legalább igaz), de az G. Fodor Gábor egyetemi karrierjébe került. Vajon ennek is lesznek következményei, vagy a Fidesz ellen bármi bevethető, és belefér a nőalázás? Csak mert két éve az "Ez nem újságírás, ez politikai nehézfegyver" c. bejegyzésben a 444 éppen ilyen példákat hoz fel, hogy nem.

A kérdés amúgy költői, mert természetesen belefér. Ha elég megveszekedett orbánozást vált ki, akkor még a buksijukat is megpaskolják, de értsük meg, ezt most nem szabad mondani, most először a popOlista Orbánt kell leváltani, hogy véget érjen a gyűlölet és újra a szeretet országa lehessünk! 

Az önfeledt orbánozás mámorában erről a nyomorúságos plakátról már szó sem esik: de amúgy ki a faszt érdekel, ha egyszer arról is beszélhetünk, hogy a rajta szereplő nő egyszer dolgozott valakinek, aki csinált valamit, ami nem keresztény. Mindennél beszédesebb, hogy ilyenkor azok a női bulvárportálok, akik több disszertációnyi dolgozatot írtak már az utcai füttyögésről vagy a kirakott csöcsök bámulásáról, ilyenkor a másik irányba néznek. Úgy tűnik, a nőiség és a családanyaság mégsem fontosak, ha nem termékeket promózunk vele, hanem valóban számon kéne kérni. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/87196/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?