Az esküvő után két héttel jött rá, hogy a menyasszony férfi

Tibi atya

Kellemetlen meglepetésben volt része annak az ugandai imámnak, aki két héttel az esküvő után szembesült vele, hogy a felesége férfi. A "nő" azzal hitegette új férjét, hogy éppen menstruál, ami az iszlám hagyományok szerint tisztátalan, ezért nem hálhatják el a házasságot. A házasság annak rendje és módja, illetve nikah hagyományok szerint megköttetett Mohammed Mutumba és "felesége" között. 

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a szomszédok buktatták le, miközben a feleség férfias könnyedséggel ugrott át a kerítésen, hogy megpróbálja kirabolni őket. Ekkor tettek feljelentést. A helyi rendőrség megállapította, hogy a férfi melltartóját ruhadarabokkal tömte ki, és a nyomozás során a férfi genitáliájára is rábukkantak.

Az imám teljesen összeomlott, állítása szerint ő csak feleséget keresett, mikor a gyönyörű hidzsábos nőbe botlott. Megkérte a kezét, és ő igent mondott, azzal a kitétellel, hogy addig nem szexelhetnek, amíg el nem veszi, és a szüleinek át nem adja a hozományt. Ez eddig a legbizarrabb aranyásós sztori, de talán mégsem annyira meglepő egy olyan kultúrában, ahol a nőket állatként adják és veszik, a "megismerkedés" és az esküvő között egy hét sem telik el, és az is hidzsábban. Reméljük, nem lesz kövezés a vége. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/89117/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?