Schobert Norbi szerint azért vannak válások, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után

Tibi atya

Schobert Norbert szerint a magyar házasságok azért romlanak meg, mert a nők szülés után nem képesek lefogyni. Élő videójában az alábbiak hangzanak el. Vélemény.

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Norbi ismét segített nekünk megfejteni valamit, amit előtte egyetlen kutatónak sem sikerült. Az internet szénhidrátszegény polihisztora példaértékű metaanalízist végzett a házasságok megromlásáról. Konklúzió: a nők kövérek lesznek szülés után, nem áll rájuk a cerka, ezért jobban tennék, ha gyorsan visszafogynának a férjeik faszára. Annál is inkább, mert ha ez nem így történik, a gyermek félárva lesz (jelentsen ez bármit is), amiért nem a szülők gyenge pszichés megküzdési technikái felelnek, még csak nem is mindkét szülőben kell keresni az okokat: csakis az asszony felszedett húsz kilójában. Mégsem elvárható, hogy érett felnőttemberek ösztönén-impulzusait késleltessük - akár csak átmenetileg is - olyan apróságokért, mint egy gyermek születése.

A gyerek is jár meg a punci is, és ha a gazdatest valamelyiket éppen nem tudja maradéktalanul szolgáltatni férjurának, hát ne csodálkozzék, ha az jól félrekefél!

Téves olvasatnak tartom, hogy ebben valamiféle macsóizmus játszana szerepet. A macsóság ugyanis szerintem önmagában nem kéne, hogy szitokszó legyen: az egyfajta ragaszkodás a tradicionális férfiszerepekhez, amik ha egyesek számára a 21. században komikusak is, nem csak előnyökkel, hanem rengeteg lemondással és stresszel is járnak. Amit Norbi prezentál, az színtiszta infantilizmus: nem érdekel, hogy szültél, ide a nekem járó szexet! Most! Ne is lefogyj, fel se szedd!

Bármennyire is próbálják a kérdést az internet étkezési gurui egyedül az akaraterő skáláján értelmezni, az elhízásban egy sor egyéb lelki tényező is szerepet játszik.

Ahol az 58 kilós nő tartósan 88 kiló lesz, ott valószínűleg az elhízás nem közvetlen oka a házasság megromlásának, sokkal inkább a tünete valaminek, ami miatt a házasság is megromolhat. Ötmillió oka lehet a hízásnak szülés után: a hormonálistól a pszichésig széles a tárház, de bármi legyen is a magyarázat, a szüléssel a test változik. Ez kérlelhetetlen biológiai tény. Szó sincs arról, hogy ne gyilkolná meg a libidót a nőiességét elhagyó nő, egyszerűen csak annyit kéne megértenie az örök gyermek Norbinak, hogy a szüléssel a test mellett maga a nőiség is változik, és a huszonéves szépségek után újabbakat tár fel.

 Ha megnézzük az említett pornóoldalak keresési preferenciáit, láthatjuk, hogy a szexuális fantáziák egyáltalán nem csak a virágszál alkatú nőket szállják meg. Bőven van helye az ettől eltérő testképű nőknek. Ha nem szeretnénk a nőiség fogalmát Rubint Rékává, az emberiség utáni, óceánparton szelfiző szintetikus plasztikhulladékká formálni, akkor egyébként nem is olyan nehéz megbarátkozni ezzel a gondolattal: szerintem kifejezetten izgató, ha egy nő teste eltér az ideáloktól, ellenben taszítanak azok a nők, akik betegesen szeretnének megfelelni a standardizált instaformának, akár a testük átszabásával is.

Nem mindenki gerjed a felvarrt ráncokra, a felöltött szájra és a szilikoncsöcsre sem.

Nem kell egyetértenünk ízlés dolgában, csupán ritka aljadék piaci gyakorlatnak tartom, hogy egy feketeöves sarlatán úgy értékesíti a termékeit, hogy a legsebezhetőbb piaci szegmenset célozza meg a legvédtelenebb pontján, és nem is akárhogy: bűntudatkeltéssel. A szülés utáni depresszióra Norbi válasza a következő: fasznak se kellesz, a gyereked miattad lesz árva, te ocsmány tehén, és megérdemled, ha megcsalnak, sőt, szégyelld magad, amiért szétvered a családod. Fogyassz nálam!

Észre sem veszi, hogy mindeközben magáról mit mond: valójában ő az, aki képtelen fogadni a változó nőiség szépségeit. Ő az, akinél ha az asszony nem üti meg a sebészkések nélkül megugorhatatlan plázaszabványt negyven felett is, máris valaki másnak kell beakasztania. Ő az, aki úgy akar magának szexet egy nőtől, hogy nem férfiként viselkedik, hanem gyermekként követel. Aki meg sem próbálja megérteni a másikat, mert az csak akkor létezik számára, ha a teste tartja a lépést egy taknyos kamasz nedves képzelgéseivel.

Ez persze egyáltalán nem meglepő valakitől, akinek a lánya segge éppen olyan kiárusított felület, mint a feleségéé,

miközben a két instagram-profil között lényegi különbség nincs. Norbi perverz univerzumában felnőtt és gyermek közt elmosódik a határ, az infantilis megfelelési kényszer, a trendek fürdőruhás kergetése találkozik a megrabolt gyermekkorral. Így születik az utóember, az instagramlény, akinek az ép teste sem hordozza többé azt a misztikus többletet, amit ép léleknek nevezhetünk. Önmagáért létezik, saját csodálatosságára.

Ezt ne csak a nők számára ne támasszuk követelményként! Senki nem érdemel ilyen sorsot. Dicsértessék!

Címkék: Dühöngő
https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/89184/pics/lead_800x600.jpg
Dühöngő
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?