Napi seggfej: mára szervez csapürítő bulit a Jónás Sörház, hogy ne maradjon beragadó áru

Tibi atya

Úgy tűnik, nem mindenki értette meg a helyzet súlyát. Persze vitatkozhatunk arról, hogy jó-e ha lezárjuk az egész országot egy vírus miatt (szerintem nem), de arról azt hiszem, nem lehet vita, hogy ha az egész ország úgy dönt, hogy igen, mert ezzel a stratégiával küzd a vírus ellen, akkor a legnagyobb felelőtlenség ebbe beleszarni. A Jónás Kézműves Söröző, ahol 1000 forint alatt nem nagyon kapsz négy deci sört, ma mégis úgy döntött, hogy jobb lenne, ha nem ragadna be pár hordónyi áru a karantén idejére, ezért 30%-os akcióval rendeznek mára csapürítő bulit.

"Ilyen nem lesz egy ideig" - hirdetik a 30%-os akciót

Szükségük van erre? Megrokkannak, ha nem csinálják? Korántsem. Mint írtam, az egyik legdrágább helyek egyike, ráadásul elég népszerű is. Egy havi többmilliós profitot realizáló helyen százezres nagysegrendű veszteségekről (sem biztos, hogy) beszélhetünk, sok kocsmában ennek a veszteségnek a többszöröse keletkezik most. Döbbenetes, hogy mennyire bele lehet szarni mindenki munkájába, és félreértés ne essék, ez most nem az a helyzet, amikor két rossz közül kell dönteni, hogy a kisebb rosszat válasszuk. Ez most nem szól másról, mint a profitról. Az esemény leírásában ez olvaható:

Be kell zárni.
De őszinték leszünk, hogy csökkentsük veszteségeinket szeretnénk a csapon lévő söröket kiárusítani.

A buli jelenleg is zajlik, a szervezőket pedig itt tudjátok lebeszélni az esemény megtartásáról. Érdemes megjegyezni, és egy életre elkerülni őket.

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/92153/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?