Kulcsár Edina ministránsom nagymamájára hívta a rendőröket amiért kritizáltam

Tibi atya

Korábbi bejegyzésünkben éles szavakkal bíráltuk Kulcsár Edinát és Csuti névre hallgató tartozékát amiért a gyereküket fosztják meg az intimitásától, hogy több reklámbevételhez jussanak. Teljesen jogszerűen hívtuk őket aljadék médiaférgeknek, hiszen közszereplők, akikkel kapcsolatban jogunk van ilyen véleményt alkotni és nyilvánosságra hozni akkor is, ha ez nekik nem tetszik. Ügyvédjeik felszólítottak minket, hogy távolítsuk el az írást, amit rövid, obszcén szavaktól sem mentes válaszunkban kategorikusan visszautasítottunk. A nagyhatalmú médiaméltóságok ezért újabb köveket mozgattak meg a kapcsolati hálójukon keresztül: a rendőrséget. Az egyenruhásoknak valamiért annyira fontos volt, hogy megtalálják a médiaférgekről írt cikk íróját, hogy nem voltak képesek a cégjegyzéket fellapozni, helyette ministránsom karanténban élő idős nagymamájának a lakására kellett menniük érte, ahova a cég régebben be volt jegyezve (ma viszont már teljesen máshol van). Hiszen hogy máshogy keresnének valakit meg 2020-ban? Ministránsom írása.

Csörög a telefon, a nagymamám az:

- Most mentek el a rendőrök, téged kerestek. Nem mondták, pontosan miért, valamit a Gyurcsányról írhattál - mondta. Valószínűleg a kora miatt érthette félre a "Kulcsár" szót.

Öt perc múlva csörög a telefonom:

- Sz. Attila főtörzszászlós vagyok a Zuglói Rendőrkapitányságról, XY-t keresem. A nagymamájától úgy értesültünk, ez a száma.
- Kezdjük az elején! Mit kerestek Önök a nagymamámnál?
- Nem, ez nem így megy, kedves XY úr. Itt én kérdezek.

Röviden elmagyaráztam a kápómentalitású fakabátnak, hogy ha nem ad nekem kielégítő választ, mégis mi az Úristent keresett a veszélyeztetett korú, teljes izolációban élő nagymamámnál koronavírus idején, megszakítom a vonalat, ugyanis a Humbák Művek Kft. jó ideje nem oda van bejelentve (amit írástudóknak harminc másodperc megkeresni a cégjegyzékben, neki is ment volna öt perc alatt).

Közölte velem, ő azt szűri le a szavaimból, hogy nem szeretem a rendőröket (amiben igaza is van). Még egyszer megkérdeztem, ezúttal már paprikásabban, hogy miért kellett ehhez lakásra menni, amire az alábbi bicskanyitogató válasszal volt képes előrukkolni:

- Nézze, a kérdése jogos, de engedje meg, hogy bemutassam a másik oldalt: nekem el kell járnom. Ha az Ön nagymamájánál cigányok tobzódnának a lakásban, akkor is azt mondaná, hogy ne menjek be?

Gondoltam, nem terhelem azzal, hogy békeidőben szoktak a lakásban cigányok járni, merthogy nincs bőrszínszűrő az ajtón, mi pedig nem riadunk vissza olyan aljasságtól sem, hogy ha a barátaink, beengedjük őket. Jelenleg nem ez verte ki a leginkább a biztosítékot. Folytattam:

- Ember, Ön törzszászlós, ami azt jelenti, hogy nagyon nagyon régóta szolgál tiszthelyettesként. Nyissa ki azt a kurva szolgálati szabályzatot, és próbálja megmondani, mit ír az eljárásrend erről? Segítek: azt, hogy az élet védelme elsődleges. Ha ön úgy érzékeli, hogy a nagymamám életveszélyben van, kérem, menjen oda, de ne tetesse már magát hülyébbnek, mint amilyennek a rendőrviccek mesélik, mert most egyáltalán nem volt életveszélyben. Épp Ön miatt került hozzá közelebb, amikor személyesen felkereste, noha semmi köze a céghez és erre három kattintásból Ön is rájött volna. Tényleg akkora surmók szorultak a rendőrsapka alá, hogy három kattintást spórolva kockáztatják mások életét?

Két dolgot mondott még el: hogy Kulcsár Edina és Csuti a feljelentéshez ezt a címet mellékelte, illetve bevezetett a hivatalos kommunikáció mögötti hatósági realitásba. Szó szerint idézem Sz. Attila főtörzszászlós szavait a Zuglói Rendőrkapitányságról:

Én most már ebből a mittudomén, 20 mondatból, amit beszéltünk, simán levágom, hogy körülbelül hatszor intelligensebb vagyok magánál. És akkor tovább megyek a személyeskedésben és utána megszakítjuk ezt a beszélgetést: ha itt állna előttem és ezeket a mondatokat mondaná, én nem tudom, hogy a fülét meddig húznám le, de a bokájáig biztos.

A rendőrök intelligenciatesztje valószínűleg más értékeket mér, mint a Stanford-Binet, és ha számításba veszem, hogy az intelligencia a személyi hatékonyság egyik mérőeszköze, rémisztő is, hogy ezt Zuglóban a fülcibálás képzettársításával hívják elő. Mindenesetre úgy tűnik, ezzel jár ma Magyarországon celebekről olyan véleményt írni, ami nem növeli a kiadható reklámfelületük értékét. Először csak ügyvédekkel fenyegetnek, de ha nem használ, kapcsolataikkal a szeretteinket sodorják életveszélybe. Aztán ha ez sem tetszik, intelligens biztos úr majd addig húzza a fülünket, amíg meg nem tanulunk alázatosan mosolyogni is hozzá.

Alábbi soraimat Kulcsár Edinához és Dr. Váradi Attila rendőr-alezredeshez, a zuglói rendőrkapitányhoz intézem.

El vagyok keseredve, dühös vagyok és tehetetlen, de az önkéntes karanténba zárva kénytelen vagyok könyörgőre fogni. Kérem, a nagyságos médiaszemélyek ne a nagymamámat vegzálják, a rendőrök pedig ne asszisztáljanak ehhez! Rendőrkapitány úr részére természetesen hajlandó vagyok elküldeni a hangfelvételt, ami alapján megindíthatja az eljárást: nem szabad tűrnie sem azt, hogy a beosztottjai alkalmatlanságuk okán másokat veszélyeztessenek, sem azt, hogy a koronavírus okozta életveszélyt a cigányokhoz viszonyítsák, sem pedig azt, hogy ha ezért elküldjük őket melegebb éghajlatra (ami eddig nem történt meg, de itt és most pótoljuk), akkor testi fenyítéssel (!) fenyegetőzzenek! A jogállamban Önök vannak értünk, nem pedig fordítva. Az egyenruhának járó tiszteletet pedig csakis ennek függvényében érdemlik meg.

 

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/92738/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?