Meglett a kocsmámba betörő balfasz rabló, aki még a kamerába is beleintegetett

Tibi atya

Hála mindenkinek, aki megosztotta a kocsmámba betörő dzsézönsztetem videóját! Hatalmas aktivitást mutattatok, "adok-veszek" csoportokból küldtétek tonnaszám a képeket, hogy ismerősök-e a cuccok, tippeket adtatok az illető felbukkanási helyeiről, és meg is lett az eredménye. Szeretném megköszönni még egyszer! A rendőrség ezúttal nem teketóriázott, nagyon gyorsan megtalálták a lopott cuccokkal együtt.

Aki lemaradt róla, újonnan épülő kocsmámba tört be a képen látható Mónika-show alany. Berúgta az ajtót, aztán szépen összepakolt minden szerszámot, amit talált. No, nem azért, hogy dolgozzon velük: egy részét a vackában rejtette el, a másikon megpróbált túladni. Bizonyára a betörésnek is megvannak a maga Ronaldinhoi, de tekintve, hogy emberünk előbb beleintegetett a kamerába, majd abban a hitben, hogy akkor a felvétel is elveszik, kikapcsolta a monitort, amin közben látta magát, esetünkben inkább a taktaszadai apukák önkéntes csapatának bebaszott hátvédjével lehetett dolgunk. Persze jobban örültünk volna, ha üvegajtónk berúgása helyett az Alohomora-bűbájt alkalmazza, de reméljük, a kóterben bőven lesz majd lehetősége gyakorolni a pálcalengetést a többi a mágussal.

Köszönjük a megosztóknak, a csoportokban érdeklődnek, a fotókat küldőknek, és ezúttal még a második és a hetedik kerületi nyomozóknak is, akik eddig általunk sosem tapasztalt hatékonysággal jártak el! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/93900/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?