A pedofíliának egyetlen méltó büntetése létezik: a halál

Tibi atya

Mindamellett, hogy szoktam érvelni a halálbüntetés mellett, nagyon nem szeretem, amikor tragédiával végződő kocsmai balhék kapcsán merül fel a kommentekben. A halálbüntetés nem arra való, hogy az indulatainkat toroljuk meg, még akkor sem, ha azok egyébként teljesen érthetőek. A halálbüntetést beszámítható, cselekvőképes emberek esetén három kritériumhoz kötném: kétséget kizáróan bizonyíthatónak kell lennie a bűnnek, előre megfontoltnak és/vagy különös kegyetlenséggel elkövetettnek, illetve a bűncselekmény jellegéből adódóan magas kockázatnak a bűnismétlésre. Vagyis pl. Marian Kozma gyilkosára - bármekkora tragédia is - nem szabnám ki, de Breivikre, aki a gyermekmészárlás után megígérte, hogy amint szabadul, újra elköveti, kiszabnám.

Nos, az én szememben a Kaleta Gáborhoz hasonlatos pedofil férgek az összes kritériumot kimerítik. Ez a csávó a kiemelkedően magas állami fizetését arra használta, hogy támogasson belőle egy pedofilszervezetet. Az ő pénzén gyártottak olyan kontenteket, ahol gyerekeket erőszakolnak. Ez az a fajta tartalom, ami annyira megrázó még egy felnőtt embernek is, hogy Németországban egy hasonló szervezet felgöngyölítése azért húzódik, mert a rajta dolgozó nyomozóállományt félévente le kell cserélni. Nem bírják pszichésen azokat a videókat, amiken csecsemőket erőszakolnak. A gyerekek, akiknek a gyötrelmeire Kaleta a faszát verte, nem nézői voltak ennek.

Idézem a Blikk cikkét:

Kaleta ügyvédjének beszédéből kiderül, hogy a volt diplomata 30 kilót fogyott, akire álláspontja szerint csak pénzbüntetést kellene kiszabni.

„Mintaértékű jogász életet élt, amelynek keretében diplomáciai karriert futott be és ennek keretében szolgálta hazáját. Mélyen vallásos emberről van szó, aki rendszeresen gyakorolja a hitét” – mondta az ügyvéd a védencéről, akinek állítólag óriási lelkiismeret-furdalása van.

Kaleta rövid beszédében arról szólt, hogy végtelenül megviselte az ügy a családját, a szülei ismeretlen számról kapnak telefonokat, a céget is zaklatják, ahol munkát kapott. „Messze azon a mértéken tapasztalatom ezt a nyomást, ami az életemet eléggé megnehezítette” – mondta. 

Ez a csávó az ítélet szerint egyetlen percet sem kell, hogy üljön, megúszta egy 540 ezres büntetéssel. A civilizáció legmocskosabb bűnének tartom a pedofíliát, ami sosem évülhet el. Remélem, eljön még egy olyan kor, amiben újratárgyalhatjuk ennek a féregnek az ügyét, és megkapja, ami jár. 

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/97131/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?