Lehet, hogy mégsem egy fasz Győr fideszes alpolgármestere?

Tibi atya

Radnóti Ákos, Győr fideszes alpolgármestere megsértődött és feljelentetett egy férfit a rendőrségen, mert az nem átallta egy ismerőse posztja alá a következő szavakat kommentelni:

hagyd, ne foglalkozz vele, ez egy fasz

Radnóti Ákost a szemétégetős prostik kitörési lehetőségeként is ismert dr. Rákosfalvy Zoltán, a Borkai-botrány hőse védte, a komment gazdáját első fokon három év (!) próbaidőre bocsátották. Vélemény.

 "Amikor egy reggel Radnóti Ákos nyugtalan álmából felébredt, szörnyű pénisszé változva találta magát ágyában. Páncélszerűen kemény, hengeres testén csak úgy dülledtek az erek, és ha kissé felemelte fejét, a redős előbőr visszatüremkedett merev nyakán, melyen alig maradt már meg végleg lecsúszni készülő paplana. Két, testének egyéb méretéhez képest satnya, hevenyészett szőrszálakkal borított heréje tehetetlen lábként lógott. Megpróbált felülni, de gerince helyére nőtt húgyvezetéke nem engedelmeskedett szándékának a reggeli erekció ellenében." - fazonírozhatná a feljelentőre Kafka Átváltozás c. novelláját, ha már a vádlott történetét megírta A perben.

Nem lesz könnyű dolga a másodfokú bíróságnak, és az sem kizárt, hogy a kommentelő veszít majd, amennyiben a győri polgármesternek sikerül bizonyítania, hogy mégsem egy fasz. Radnóti Ákos persze tapasztalható tulajdonságai alapján kétségkívül egy fasz hatását kelti: izgatásra vérbőn ágaskodik, terebélyes tekintélye teljében telelövellné magvával a tárgyalótermet, hogy a szólásszabadság termékeny felületébe saját korlátolt képét örökítse. Csakhogy Radnóti Ákos közszereplő, akinek bizony egy jogállamban el kell viselnie, ha valaki őt ebbéli minőségében lefaszozza. Mégsem viseli, hanem feljelent. És pont ettől lesz olyan érdekes a bíróság dilemmája: noha Radnóti Ákos minden érzékszervi benyomás alapján egy fasz, a sértődékeny hópihe mentalitása sokkal inkább egy picsára emlékeztet. Bíró legyen a talpán, aki itt megállapítja, mi az igazság! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/98160/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?