Kulcsárné Csutit erőszakkal vádolja egy összevert nő

Tibi atya

Kulcsár Edina hímfelesége, Csuti ismét bajba keveredett, ezúttal egy összevert nő vádolja azzal, hogy megerőszakolta őt. A nő egy korábbi lakhelyükön kereste a párt, a szomszédok értesítették őket.

A régi szomszédom keresett meg, hogy a múlt héten egyik délután egy nő a lépcsőházban ordítozott. Olyan volt az arca, mintha véres, kék zöld foltos lett volna, de nem tudta megállapítani, azok valódiak-e. Azt állította, hogy én megvertem, bántottam és megerőszakoltam őt. Az elmondások alapján zavarodott volt, nem is beszélt összefüggően, de mindenáron engem akart megtalálni, tudni akarta, melyik lakásban lakunk

A zavarodott nő pár nappal később már azt a történetet próbálta előadni a pár szerint, hogy nem Csuti verte meg, csak szóváltásba keveredett egy társasággal, ahol azt állították, Csuti megcsalja Edinát. A történet szerint ő csak védeni próbálta a celebpár becsületét, ezért verték meg.

Nos, szerintem ez a hír önmagában vetekszik Csuti nyilvánossághoz hozzáadott értékével, amit a legnagyobb jóindulattal sem tudunk egy Békés megyei szeméttelep tőszomszédságában álló, építkezési hulladékból felhúzott garázsé fölé becsülni. Arra viszont talán mégis alkalmas, hogy az instagramcsalád belássa, a nyilvánosságban ilyen is előfordul. Beteg emberek voltak, vannak, lesznek és 2020-ban már nehéz úgy végigpörgetni a Facebook tartalomfolyamot, hogy ne ütközzünk olyan bejegyzésbe, ami a közösségi média felelős, biztonságos használatára int.

Ilyenkor tényleg nem fut át a két celeb agyán, hogy a veszély, aminek ők ki vannak téve, a gyerekeiket is érinti? Ezek után sem lehet megérteni, miért fontos az intimitása? 

Remélem, mire a perünk véget ér, jobb belátásra térnek. Bár mivel egyéb "termékük" nincs, mint a gyerekek intimitásának a kiárusítása, nem sok okom van az optimizmusra. Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/98744/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?