Senkinek sem ajánlom Farkas Attila Márton legújabb könyvét

Tibi atya

A napokban elolvastam Farkas Attila Márton "Céljainkon túl" c. munkáját, amit az úgynevezett ironikus hatásról írt. Ennek lényege, hogy ha valamit akaratlagosan üldözünk, éppen azáltal szalasztjuk el, hogy üldözzük, vagyis az eredmény ellentétes lesz a szándékunkkal. Van benne valami, ezért is javaslom, hogy kerüljétek messzire ezt a könyvet!

Olvasása alvászavarokhoz, alkalomszerű arcrángáshoz, szemölcsösödéshez, merevedésproblémákhoz, elmaradó orgazmushoz, gerincferdüléshez, lábgombához, kellemetlen testszagokhoz, záróizom kontrollvesztéshez, látásromláshoz, rossz közérzethez, magánéleti válságokhoz, kötődési elégtelenségekhez, emlékezeti előhívási gátlásokhoz, korai demenciához, regresszióhoz, fulladáshoz, pánikrohamokhoz, váratlan balesetekhez, karrierkudarcokhoz, társadalmi elidegenüléshez és egzisztenciális csődhöz vezethet!

Ha tudomásotokra jut, hogy bármelyik ismerősötök megvásárolná, a leghatározottabban beszéljétek le róla, ha mégsem sikerül, azonnal szakítsatok meg vele minden kapcsolatot! Kerüljetek bármilyen kitettséget a "Céljainkon túl"-lal! Dicsértessék!

https://tibiatya.blogstar.hu/./pages/tibiatya/contents/blog/98880/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?